İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Kvkk mülakatını kazanan kaç kişi var kamu yönetimi mezunu? İşkur başvurusunu geri çekmesini rica etsem:)
-
@rootofallevil valla cok iyi olur
-
@sbf1983 memuriyet hayatınıza işkurda başladığınızı yazmışsınız. Kurum mülakat sürecinde hızlı mıdır? 11 şubatta başlayıp 22 şubatta bitecek mülakatlar.
-
@rootofallevil mülakatın ne zaman bittiğinin önemi yok. Son alımda 8 ay bekletmişler sonuc açıklamayı. Cok sasırdım.
-
@ezo bundan önceki alım ne zaman yapılmış?
-
https:// forum. memurlar. net/konu/2172005/7.sayfa burdaki yorumlarda gördüm 3 sene önce ilan gelmiş 2 sene önce süreç tamamlanms 1 yıl sürmüş resmen
-
@ezo @RootofAllEvil o süreçte çok karmaşık durumlar yaşandı dostlar. Liste yayımlandı geri çekildi sonra süreçte yeniden liste yayımlanmadı. Kişi kişi çağrılmalar yapıldı vs. vs. Süreci uzatan ekstrem durumlar var bizzat bildiğim. O nedenle baz almayın bence.
-
@paretowilfredo anladım hocam teşekkür ederiz umarım aynıları yaşanmaz da kazanan arkadaşlar ( ve umarım bende) hızlı başlar.
-
@paretowilfredo sağ olun üstad bir de önceki alımda bölüm ayrımı olmamış 15 iibf 5 mühendislik için ilan verilmiş 91.92 ile kapattığını yazmışlar. Bu sene bölüm ayrımına gidildi ve alım sayısı daha fazla
-
P 15 ten 619 siralama ile basvurdum ama zor gorunuyor sanki
-
@rootofallevil hocam arkadaslarin paylastigi gibi bazen sonuc aciklama gecikebiliyor. Halihazirda imd mulakat sonuclari da aciklanmamisti en son.
-
@emilsax puan kaçtı acaba?
-
Gün içinde liste kaçta açıklanır sizce? 23.59 a kadar sürer mi?
-
@toni-crus 89 kusur hocam
-
@rootofallevil 17.30dan sonra açıklanır bence
-
@gs47 Hocam nerden takip ediyoruz başvuru sonuçlarını?
-
@emilsax bu sizin branş sıralamanız mı?
-
@merkil hocam ben siteden takip etmiyorum ya burayı açıklandı diye yazdıklarında siteye girip bakıyorum ama mesai saatleri içerisinde açıklamazlar bence
-
@fg94 hayır hocam sınav sıralamam 619 brans sıralamam 201
-
@emilsax anladım hocam inşallah düşer