İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@duygu55 Bir ihtimal tabi hocam. Kusura bakmazsanız bu son iki hane referans numarası durumu çok önemli mi
-
@duygu55 keşke tabi bugün içerisinde başvuran bir arkadaşımız referans numarasını paylaşsaydı o zaman daha sağlıklı bir çıkarım olabilirdi
-
@yatko geçmiş olsun hocam. başvurunuz hakkında cevap gelinde paylaşır mısınız
-
-
@serhats katılıyorum..
-
-
@duygu55 aynen katılmakla birlikte , umaraım ilk önce beklediğiniz mülakat olumlu olur
-
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için. Dönüş olursa yazarım
-
@duygu55 Hocam eger boyle ise bana gecmis olsun. Benim son iki hane 48. Ben brans siralamasidir diye dusunmustum. 48 brans siralamam. Ama arkadaslar yazdilar onlarda oyle degilmis. Basvuranlar arasindaki basari siralamasi ise elveda diyorum
-
@gaye bence o başvuru numarasıdır
Bu arada yaptığımız başvuruya nasıl bakıyoruz tekrar? -
@rootofallevil onu ben de merak ediyorum hocam. bilmiyorum. basvuru sonucunun ekran goruntusunu aldim sadece. tekrar nasil bakildigini cozemedim.
-
@gaye tam oalrak nuamra kaç yazıyor , ben ilk gün başvuru yaptım son iki rakam 60 , siz hangi gün başvurdunuz
-
@gaye benden sonra basvuran daha yuksek puanli adaylar olursa benim refrrans numaram geriye dogru mu ilerleyecek anlamadim . Referans numarasi basvuru sirasidir diger turlu sacma olmaz mi
-
@enes24 10 Ocakta basvurmusum hocam.
-
@tugaygunes Ben de hic bilmiyorum. Arkadaslar basari siralamasi olabilecegini soylemisler son iki hanenin. Oyle ise ben bittim. Bence de oyle degildir. Yani umarim
-
@salih1940 Hocam sordunuz mu ben yeni okudum burayı. Bende okudugum bölümü yazmıştım. Gerci gelmez bana ama
-
Başarı sırası olması imkansız
-
@tugaygunes evet dogru soyluyorsunuz. numaranin degismesi gerekir o zaman. bu referans no dan bir anlam cikarmak dogru degil sanirim.
-
Rastgele atayabilir referans numarısını yanlış yerden çıkarım yapmaya çalışıyoruz bence
-
@gaye aynen oyle . Benim refarans numaramda 18 yaziyo . Ama biliyorum ki bana sira gelmesi imkansiz şansimi denemek icin basvurdum . 18 basari siram ise 80le kapatir