YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019
-
@ghamul1 hocam benim başvuru sayfasında belgelere tıklayınca hata verip boş bir sayfaya yönlendiriyor da, geri düzenleme de yapılamıyormuş değerlendirme olmadan. Sorun olacaktır onlar da belgelere ulaşamazsa. Aradım bugün yönlendirdikleri numara da açmadı bir türlü. Ondan sordum sizinkiler ne durumda diye.
-
@leyli Benim belgelerimde de sorun görünüyor şimdi cv'ye tıklıyorum sınav sonuc belgesi cıkıyor baska belgeye tıklıyorum hiç açılmıyor. Sistemlerinde sorun var sanırım. Yds'nin Aralık ayı sınav sonucunu da görmüyordu
-
@öğrenci anladım hocam. İnşallah bizden yana sorun çıkarmazlar.
-
açıkçası o kadar uğraştıktan sonra bir de belgelerimi düzgün görüyor musunuz diye peşlerinde koşamayacağım. aynı sorun bende de var. öylesine tıkladım başvuruma, bazı belgeler hata veriyor, bazıları da karışmış. onların sorunu. çok lazımmış gibi lise diplomasını isteyeceklerine işi bilen bilgi işlemci çalıştırsınlar
-
@leyli biz dosyaları yükledik hocam gerisi onlarin sorumlulugu artık.
-
@leyli mail attım ben arkadaşlar, geri dönüş yaptılar. Sistemde büyük sıkıntı var anlaşılan, herkeste belgeler karışıyor. Açıkcası insanın kafası karışıyor. Daha sistemi kuramayan bi kurum 3 aşamalı sınav yapıyor..
-
Kurumdan mail geldi, sınav Şubat'ın 16'sına alınmış. İyi ki başvuruyu tamamlamamışım aynı tarihteki iletişim başkanlığı sınavına da başvurmuştum.
-
İletişim Başkanlığı ile aynı 16 şubata alınmış.Öğleden sonraya alınması konusunda arayalım arkadaşlar.
-
E-mail attım. Niye ertelediler acaba?
-
Arakadaşlar mail atalım ve arayalım.Ayrıca Cimere yazıyorum şimdi.
-
Arkadaşlar YTB'yi aradım.Sıkıntı yok sınav öğleden sonra
-
@namı-diğer hocam saat kaçta?
-
@arven16 onu sormadım Hocam.Ama mail gelir herhalde ya da bilgilendirme yaparlar.Arayıp öğrenen olursa da lütfen bilgilerelim.
-
Kurumu arayıp önce belgelerin durumunu sordum sistemde sıkıntı olduğunu ama başvurumun göründüğünü söyledi memur. Sonra da sınav saatini sordum nasıl olacak sabah cumhurbaşkanlığı sınavı da var diye, tam saat söylemedi ama ikisinin çakışmayacağı bir saatte yapılacaktır dedi.
-
@leyli teşekkürler Hocam .ben de aramıştım dün saat söylememişlerdi.
-
Merhaba arkadaslar
Sinava basvurumu yaptim sonuclanmasini bekliyorum ama sinav ucretini goremedim. Sinav ucreti var mi? -
@aeu032 Sınav ücreti yok hocam.
-
Son gün kararım kesinleşti yarın sabah başvurumu yapıcam. Sisteme yüklenecek belgeler arasında diploma var. E devlet mezun belgesi kabul oluyo mu?
-
@merve2655 hocam belirtmemişse zannetmiyorum ama kurumu arayın bence.
-
@namı-diğer tamam teşekkürler taratılmış şekilde kabul ediyosa öyle yüklerim olamazsa ararım