TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanı
-
Başvurabilmek için ilk 10000 demi olmal gerekiyor .üniversite yerlestirme sıralamasında
-
@merve2655 100lük sistemdeyse 4lük sisteme göre çevirip hesaplamanız gerekiyor hocam
-
Ben başvuru ve çalışma şartlarından daha farklı bir konuya değinmek istiyorum. Belki bilgisi olanlar bizi aydınlatabilir.
Arkadaşlar kurum NEREDEYSE KIRIKKALE'de. İletişim adresinde Mamak/Ankara yazıyor fakat, kurum binası Ankara'nın bir hayli dışında. Çalışanlar nerede kalıyorlar? Evden işe nasıl gidiyorlar? Servisle her gün en az 1 saat yol mu yapıyorlar?
Ayrıca, özellikle @newworldorder arkadaşımızın burayı neden "çok iyi bir kurum" olarak nitelediğini öğrenmek isteriz. Zira İİBF mezunlarının çalışacağı birim İDARİ MÜDÜRLÜK olacak. Muhasebe, satın alma, insan kaynakları veya temizlik-peyzaj düzenleme işleri TÜBİTAK'ta yapılınca farklı bir boyut mu alıyor?
Uzman yardımcılığı alanında birçok tatminkar kurum varken burayı üçüncü kez deneyecek olmanızın sebebi nedir @newworldorder?
Yanlış anlaşılmak istemem, ben de başvurmayı düşünen biri olarak yalnızca kurumu tanımaya çalışıyorum. Herkese bol şans.
-
@wph7 tübitaka 4.kez basvuruyorum.Kurumun daha önce basvurdugum pozisyonları merkezdeki birimleriydi.
Tübitak kurum olarak çok iyi bir yer hem de maaş anlamında oldukca iyi. Şu an mevcut çalısanlar da memnun olduklarını söylüyorlar.
Bazıları için handikap olarak değerlendirilebilir mi bilmiyorum kurumda 4alı olarak calısabiliyorsunz yani 657li değil.sözleşmeye tabii. 4 ay deneme süresi var. Ama genelde bu deneme süresi cok problem olmuyormus.
Bir de kurumun gebzede servisi vardı mutlaka Ankara'da da vardır. Ulaşım anlamında sıkıntı yaşanabileceğini düşünmüyorum. -
Bu kurumun dış ilişkiler başkanlığı ve diğer aktif başkanlıkları nasıl eleman alıyor acaba?
-
@newworldorder Cevabınız için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar için de gayet yararlı bilgiler verdiniz. Herkes için hayırlısı olsun.
-
Sageye başvuracak arkadaşlar, çalışma yeri kırıkkale yolunda lalahanda bir yer olacak. Servis imkanı varmış. Kurum özlük hakları olarak uzman yard. 4700 civarı brüt maaş + 4 ay ikramiye ve 1 yıldan sonra prim veriyormuş.
-
@newworldorder merhaba mulakata kaldığınız ortalamayı yazabilir misiniz? İstenilen puan ortalamasıyla ilgili en azından fikir sahibi olabilmemiz için
-
@ae16-ae16 4.66 gbi bişeydi. Bu civarda ama o zaman 20 kişi çağrıldık kacıncı sırada oldgumu bilmiorum. Liste yayınlanmıyor cünkü.
-
Arkadaşlar iibf için yds şartı yok değil mi?
-
Hani bazı kurumlar vardır ya güven konusunda sınıfta kalan. Nedeni bilindiği üzere Tübitak'ta benim gözümde böyle kurumlardan bir tanesi. Eskiden vay be ne kurum dediğim ama şimdilerde gözümde çok fazla değeri kalmayan yerlerden!
-
@ekonometrisyen her pozisyon için 65 YDS ve dengi şart
-
@kilcal teşekkür ederim
-
Bu başlığa entry girenlere özel olarak da sordum, yazmadıklarıma da buradan sorayım: Arkadaşlar belgelerimin çoğunu yüklememe karşın bazı belgeler yüklenmemiş gibi, başvuru ekranının sağında uyarı veriyor. Size zahmet aynı sorunla karşılaşan, bilgi sahibi olan kimse varsa yazsın.
-
@adamslani06 belgenin ismi uzun ise kabul etmiyor adini degistir belgelerin bide pdf formatinda olmasi lazim resim kabul etmiyo
-
@dnd
Hepsini yaptım Hocam. 25 karakterden aşağı oluşturdum isimlerini, hepsi pdf. Fakat yüklediğim halde başvuru sisteminin sağ tarafında özellikle de yüklediğim belgeleri yüklenmemiş gibi gösteriyor. İ.K.'yı aradım yüklü görünüyor belgeleriniz fakat buradan, başvuru süreci bitmeden tam mı değil mi bakamayız diyor. Sizde, özgeçmiş sayfası düzenleme sekmesinde, sağ tarafta hiç mi eksik belge görünmüyor? -
@adamslani06 gozukmuyodu bildigim kadariyla
-
Arkadaşlar başvuru sonuçları ne zaman açıklanır acaba? Belli bir gün var mı? Başarılı veya başarısız bildirimi ne zaman bildirilir?
-
@meezunn bu tam muamma:) 1 ay içinde acıklanıyor genelde. İş basvuru sisteminden kontrol etmek gerekiyor. Sıralamaya girenlere mail yoluyla bildirim yapıyorlar sıralamaya giremeyenler iş basvuru sisteminden öğreniyor.
-
@newworldorder eyvallah sağolasın