2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@kubrabaris, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@sikilaccisamatha muhasebe seçmenin daha avantaj olduğu söyleniyor ticarete göre . Mülakatta da Yazık o sınavda muhasebe yapmış olmak avantajmış doğru mudur bu acaba?
Hayır icerde bisuru ticarer secmis arkadas var
-
En yüksek puan kaç bilen var mı?
-
@mnurcan en yüksek puan 92
-
@yorgun sağ ol. Puanlar bayağı yüksekmiş o zaman
-
@mnurcan yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş buraya 86 ya da 85 puanla 14. olduğunu yazmıştı. 90 ve üzeri alan çok yok sanırım.
-
@mnurcan bnm puanım 82.9 sıralamam 32
-
@xxxkara o zaman 70'li puan alan epey var.
-
@yorgun evet hocam puanlama önceki yıllara göre biraz daha düşük gibi. keza eleme sınavında da öyle oldu. 2016 yılının kazanan listesine göz atarsanız farkedersiniz.
-
@xxxkara elemede birinciyi sistem 100 puana tamamlıyor diğerleride bu nete oranla puan alıyor.demekki birinci bayabi yüksek net yaptı.
-
@yorgun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@mnurcan en yüksek puan 92
Yazili sinav 1.si mi 92 almis? Emin misiniz?
-
Arkadaşlar belgeleri el yazısıyla mı hazırlayacağız? Hazırladıktan sonra şahsen teslim etmek mi gerekiyor yoksa postayla göndersek olur mu?
-
@sikilaccisamatha ben de Twitter da gördüm hocam. 4t paylaşmıştı
-
@bivena Bir de hakkımızda bilgi verecek kişiler aranıyor mu acaba? Kimleri yazmamız uygun olur?
-
@uruk-hai benim yazdığım puan eleme ve yazılının ortalaması hocam 1. olan bayanın 92 puanı var facebookta paylaşıldı orada gördüm
-
@bivena güvenlik soruşturması formu bilgisayarla doldurulacak, özgeçmiş için belirtmemişler ben elle doldurmayı tercih edeceğim
-
Bir önceki alımın forumunu okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar birebir aynı sorular sorulmuş ve çözüme kavuşturulmuş
-
@xxxkara iki sınavın ortalaması değil sadece yazılı sınav sonucu.mulakata ortalamaya göre değil yazılı sınav sonucuna göre kaliniyor neden ortalama hesaplansin.
-
@uruk-hai ben yanlış biliyorum o zaman eyvallah
-
Hayırlı günler arkadaşlar @hickskaldor Hocam'ın tavsiyesine uyup önceki başlığı okudum ve Sayıştayın farkını bir kez daha gördüm Evlere, sınavı kazandığımız için tebrik beyanını içeren ve istenilen belgeleri de kapsayan bir posta gönderilmiş önceki alımda. Ön görüşme öncesi aranıp haber verilmiş görüşme olunabileceğine dair falan. Çok ince hareketler bunlar. Şahsen daha mülakata kalan adaylara bile böyle davranış sergileniyorsa kurum sandığımızdan çok daha nezihtir diye düşünüyorum. Bu arada geçen alıma paralel bir süreç izleniyorsa eğer yüksek ihtimal bize de tebrik ve belge tebligatı gelecektir.
-
@bivena hocam diger onceki alimin linkini banada atabilirmisiniz.
Baktim ama goremedim