İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@Gugukcu kardes. @çıkmadıkcandan arkadaşımız da sonuçta mulakatin açıklanmasını bekleyen bir aday. Bu süreçte aldığı bir "duyumu" bizimle paylaşmış. Hic kimse duyum paylasmasa aylarca pgm nin sitesini yenileyip dururduk. Lütfen bu tarz duyumlari iyiniyetiyle paylasan arkadaşları üzmeyelim.
-
İsmail hoca yarın demişse gerçekten olabilir. Artık bu süreç gereğinden fazla uzadı yarın açıklansın.
-
Ruyamda aciklandigini gördüm ilk defa
-
@sikilaccisamatha Süreç hayatımızı o kadar derinden etkiledi ki, bilinçaltımız tamamen bu konuda kilit
Hayırlara gelsin rüyanız inşallah olumlu sonuç alabiliriz. -
Günaydın dostlar heycanlı bir gün bizi bekliyor. Bu link yükleme olayından anlayan arkadaşlar varsa bakabilirler mi? Çünkü bugün ise veri girişi başlamıştır.
-
Diger forumda avuqatbey nicknameli birisi "arkadaslar iyiliginiz icim söylüyorum bosuna beklemeyin bugun aciklanmayacak 23 temmuzda aciklanacak kesin bilgi" diye israrla yazmış
-
@sikilaccisamatha dostum o forumda duyduklarıma inanmıyorum. Trol kaynıyor orası. Hoca sinirlenip whatsapp grubunu kapadıysa dün , duyumda gerçeklik payı vardır.
-
@çıkmadıkcandan pardon grubu degil yazı paylaşımını kapatmış .
-
@sikilaccisamatha İtibar etmeyin. Kesin bilgi şeklinde veya net tarih, hafta vererek paylaşım yapanlardan itinayla uzak durun. Şimdiye kadar, önceki seneler de dahil olmak üzere hiçbir duyum isabetli olmadı, bundan sonra da olmayacak. Komisyon kimseye günler, haftalar öncesinden şu gün, şu hafta açıklanacak diye bilgi sızdırmaz.
Zaten artık her an açıklanabilecek bir dönemdeyiz. Duyumlarla kafayı bulandırmaya çok da gerek olmadığını düşünüyorum. -
@çıkmadıkcandan biriyle görüştüm hala sisteme yüklenen bişey yok diyor. Bu konuşmaları okuduktan sonra bir saat önce aradım bişey yok dedi. Bu haftada olmayacak gibi duruyor
-
@Kenan Sisteme yapılacak yükleme saatler sürecek bir şey değil. Şu an herhangi bir veri girişinin yapılmıyor olması, bırakın bu haftayı, bugün bile kesinlikle açıklanmayacağı anlamına gelmez.
-
@Kenan inşallah öyle değildir dostum.
-
@atlas07 peki
-
@çıkmadıkcandan açıklanmasını en çok isteyenlerden biriyim. Ama adam öyle dedi. Sorduğum kişiye de artık yüzümüz kalmadı her sağlam duyum aldım diyen insana aldanıp adamı aradık. Dediği kelime şu an Bişey diyen yok ama her an verebilirler
-
@çıkmadıkcandan inşallah hocam inşallah
-
@Kenan yorucu bir süreç oldu. Bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Az kaldı inşallah.
-
MEMURLAR haber yaptı bakalım.
-
memurlar haber yaptıysa açıklanacağını duyupta yapmıştır.
-
Arkadaşlar bugünden ümit var mı sizce hala
-
@hukukcuuu Ümit yok galiba, yine yarınlar başladı.