İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Tek kişilik dev kadro
-
Memurlara göre bugünde zor gibi. Ama Allah'tan ümit kesilmez. Herkese hayırlı haberlerin olduğu cumalar dilerim.
-
@çıkmadıkcandan nasip hocam. Bende artık iyice sonuçlara yaklaşıldığını hissediyorum.
İnşAllah herkesin sonuç kısmında BAŞARILI yazıp yüzünün güldüğü bir sonuç olur inşAllah..Bunu en başta kendim için sonra herkes için diyorum. Hem idari hem adli için her 3 kişiden yalnız biri kazanacak. Eğer olurda nasip olmaz ise moralimizi bozmayalım. Hayat devam ediyor. Herşey nasip bu hayatta. Şuan şer gibi gözüken birçok şey ilerde iyiki olmamış diyebiliyoruz. Hatta bakın Allahu Teala Kuran'da şöyle buyuruyor;
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz."(Bakara 216)
O yüzden arkadaşlar başta kendim ve hepimiz, bu dünyada herşeyin nasip olduğunu açıklanma aşamasında lütfen unutmayalım. Önemli olan sizin sağlığınız, elbet nice sınavlar gelir geçer.
Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin İnşAllah...
Hayırlı Cumalar, Selam ve dua ile..
-
Allahini seven üzerime duyum atsın
-
16-19 temmuzu işaret ediyor herkes.
-
@sikilaccisamatha :)) diger foruma bak hocam yine farklı duyumlar peydahlandı.
-
@geliruzmanı07, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha :)) diger foruma bak hocam yine farklı duyumlar peydahlandı.
Ne diyorlar?
-
@sikilaccisamatha Kurban bayramı sonrası :))
-
@geliruzmanı07, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha Kurban bayramı sonrası :))
Allah affetsin
-
Arkadaşlar, benim pek duyum filan aldığım olmaz ama dün memleketimden bir vekilin danışmanıyla oturduk orda muhabbeti gecti. Ben baya uzadı filan bu hafta açıklanır belki dedim. Kendisi Ağustos'un son haftasini bulabileceği şekilde konuşulduğunu söyledi. Yeni bakan yardımcılarının atanmasından kaynakli diye biseyler mirildandı.Ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemem. Bana pek inandirici da gelmedi ama memurlardaki yazılanları görünce acaba doğru olabilir mi dedim ?
-
@timuçin Ben sanmıyorum hocam . Yalnız olursa şaşırırmısın de ona da şaşırmam. Şimdi bir önceki değisiklikte durum farklıydı. Bu değisiklikte ise komisyon başkanı ( esk müs yrd) müsteşar seviyesindeki bakan yrd görevlerini aldı. Eğer yeni bakan yardımcılarından biri bu göreve gelseydi o zaman anlardım. Komisyon her sey hazır bakan ne zaman isterse o zaman acıklar demiş. Beklenmesinde bir sebep göremiyorum.
-
@çıkmadıkcandan hocam ben de ihtimal vermedim, aynı sekilde o kadar uzarsa da şaşırmam
inşallah hayırlısıyla süreç bir an önce tamamlanır. -
Bekleyiş içinde olan her birimiz için Allah sabır versin uzadıkça daha da zorlaşıyor. Bu kadar uzamasının nedeni nedir sizce?
-
@Mehmetemir kardeşim aylar öncesinden başlamıştık bu yolculuğa dualarınızı eksik etmediniz. Allah razı olsun . İnşaallah saatler sonra güzel sonuçları görebilmeyi Allah nasip eder . Forumdaki tüm canların sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum . Hayırlısı ne ise o olsun . Nasipten öteye yol yok . Allaha emanet olunuz.
-
@KendineHâkim aminn hocam dualar müşterek İnşAllah. Saatler sonra derken anlaşılan duyumunuz var diğer forumlarda da ısrarla bugün akşama kadar açıklanır yazanlar baya var.
İnşAllah açıklanır da hepimiz mutlu olur hepimiz kazanırız İnşAllah.Tez zamanda yeni ilan gelirde diğer kardeşlerimiz de garibana ses mazluma nefes olma kervanına katılırlar. Dualar tüm kardeşlerimiz için...
Ama olurda nasip olmaz ise önce kendim için diyorum dünyanın sonu değil. Bizler yaklaşık 1 yıldır gece gündüz çalışarak elimizden geleni yaptık ama olabilir sonuçta her 3 kişiden biri kazanacak sadece. Allah nasibimizi bir sonraki sınava veya çok daha faydalı olacağımız başka mesleklere saklamış olabilir. Herşey nasip.
Bu ayet öyle bir durum olursa hep içimizi ısıtsın;"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)
Allah açıklandığında hakkımızda hayırlı olanlardan eylesin...
Tez zamanda açıklanmak ve yeni bir ilan gelmesi duası ile...
Hayırlı geceler olsun...
Selametle...
-
@Mehmetemir hayırlısı ile inşaallah
-
@KendineHâkim 12 gün önce listelerin kesinleştiğini sonuçların açıklanmasının kaldığını söylemiştiniz. O gün geldi mi?
-
Günaydın arkadaşlar. İnşallah bugün o gündür. O sene de bu senedir. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Bugün geliyor mu? Herkes bugünü işaret etmişti var mı bir gelişme ?
-
hala bir gelişme yok?