İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@mr-aday Umarım görmeyiz.
-
Süreç çok karmaşık birbiriyle örtüşen duyum çok az herkes farklı bir tarih söylüyor hal böyleyken bir güne odaklanmak doğru değil gibime geliyor. Bugün açıklanırsa da şaşırmam ağustosta açıklanırsa da şaşırmam
-
@toranj yapılır herhalde bir önceki ilana baktım link devamı nasıl yapılmış diye yazdım 404 hata diyor
-
Bugünden umudumuz var mı hala sizce arkadaşlar.Bugün açıklanacağını düşünüyordum bende ama saat ilerliyor iyice
-
Keşke geçen yıllardaki gibi linke bakabilenler olsa gerçekten
-
Yine 15 temmuzdan sonra ya da temmuz sonu söylentileri artmaya başladı. Bugündan ya da haftaya pazartesi salıdan umudum vardı.
-
@mami1616 Bende bugüne dair baya umutluydum.İnşallah bugün açıklanırda şu yıpratıcı süreci atlatırız beklemesi çok zor
-
Amin hocam inşallah bugün açıklanır 🤲🤲 Hiç umudum yok açıklanacağına dair ama dua ediyorum.
-
Arkadaşlar diğer forumda listelerin kesinleştiği ama Bakanın inceleme yapacağı bugün açıklanmasının zor olduğu belirtilmiş,yine de bugünde hayallerimiz suya düştü
-
@hukukcuuu bakanın incelenmediği liste nasıl kesin?
-
Kötüniyetle insanları umutlandıra hiç bir devlet kadrosu nasip olmaz inş
-
@mr-aday “umutlandıranlara”
-
Maalesef ben bu hafta yetismeyecegini soylemistim keske yanilsaydim ama duyum aldığım yerler bilebilecek kisilerdi. Yine de belli olmaz. Su dakikadan sonra her an açıklanabilir. Tek bilgidim net tarih verilmesinin mümkün olmadığı
-
@mr-aday Açıklanma öncesi aşamaları ben bilmiyorum da forumda yazılanı söyledim artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum arkadaşlar öyle demişler.Artık yoruldum kendi adıma duyum felan okumaktan hep ertelene ertelene gidiyor
-
@hukukcuuu
Eğer sadece Bakan Bey'in incelemesi kaldıysa, çok geçmeden sonuçlar açıklanır.
Yine de bu tür duyumlara temkinli yaklaşmak gerek. -
Deneme yazısıdır.
-
arkadaşlar aranızda idari/adli mülakat komisyonunuzda sayın selahattin menteş var mıydı? benim girdiğim gün sayın cengiz öner bey vardı da başka günlerde değişiklik oldu mu diye merak ettim.
-
@dogacan yoktu hocam ceza işleri genel müdürünü Selahattin bey e benzetiyorlar gibi. arkadaşlar komisyon üyelerine bakmamışlar bence . iki ayrı komisyon kurmadan 2 ayrı başkan olmaz zaten.
-
Selahattin Bey yoktu komisyonda.
-
Benim tahminim ya meclisten 15 temmuzda geçecek yargı paketi bekleniyor yada 23.dönem hakim adaylarının mahkeme stajlarının bitmesini bekliyorlar, çünkü liste kesinleşmesine rağmen bekletmelerinin başka bir açıklaması yok. Güvenlik soruşturmaları sürüyor diyenlere inanmıyorum, şubatta güvenlik formlarını verdik aradan çok uzun zaman geçti ki güvenlik soruşturması bu aşamada bu kadar detaylı değildir, mülakatı geçip atanma aşamasında detaylıdır.
Bakan inceliyor yorumlarına da katılmıyorum çünkü bakan binlerce kişinin girdiği sınava kim kimdir bilmez, tanıdığı 5-10 kişi varsa anca listeye onları ekletir, onun dışında listeye detaylı bakıp müdahale etmez. Tahminim haftaya da açıklamayacaklar, dediğim sebeblerden ötürü ise gecikme temmuz sonunu bile bulabilir.