İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@mr-aday, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha haftaya da aynı şekilde yeni duyum gelir bir sonraki hafta diye. Ağustos u bulacak galiba süreç.
Ben aldığım bir duyumu paylaşıyorum, insanlar sitrnin başında kendini yipratmasin diye. Bilgiyi aldigim kişi bilecek birisi olmasa zaten paylasmam. Gecwn hafta 10 gun sonra aciklanir demisti dun yetismez haftaya sarkar dedi. Gerisi size kalmis
-
@numerusclauses hocam diğer sitede dönüş olmazsa olmaz , ya da ikinci kez ise olmaz gibi şeyler yazıyordu ona istinaden yazdım.
-
Arkadaşlar diğer bir haberimde bir komisyon üyesinin dedikleri olacaktır " biz her şeyi hazırladık bakan beye teslim ettik. Bundan sonra bakan bey ne zaman isterse o zaman açıklanır." İşin bürokratik kısmını bilemem ama adli tatil ve 15 temmuzdan önce açıklanacağı düşünüyorum. @sikilaccisamatha arkadaşımızda haftaya diyor. İnşallah bu hafta yetişir. Yoksa haftaya bence de kesin.
-
@çıkmadıkcandan Hadi inşallah üstad
-
@sikilaccisamatha benim duyumum da bakana henüz bir şey iletilmediği. Duyumlar tutarlı değil. Burada alınacak bir durum da yok. Her gün ayrı bir senaryo yazılıyor. Bu süreç daha öncede hep böyle mi oluyordu bilmiyorum.
-
12 Temmuz'da aciklanacagi bilgisini aldim arkadaslar.
-
@mr-aday sızıntılardan çok rahatsızlarmış.aslında o yüzden bence sorulan kişiler aşağı yukarı tahminini söylüyor.
-
@cura kaldı 10 gün
-
@toranj çokmuş ya
-
Merhaba arkadaşlar, güncel durum hakkında bilgi edinebilen var mı?
-
@av520 maalesef forumlara yazılanlar hariç duyum yok. Forumlarda güvenilir bazı arkadaşlar Yarın açıklanma ihtimali çok yüksek dediler. Benim de içime yarın sanki açıklanacak diye doğuyor..
Nasip...
Tez vakitte açıklansın da ve diğer kardeşlerimiz için de yeni bir ilan gelsin herkes kazansın herkes mutlu olsun diye dua ediyorum bolca...
Allah yardımcımız olsun hepimizin...
-
@mehmetemir Çok teşekkür ederim, inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar yoğunluktan dolayı girmeye fırsatım olmadı . Sizlere iyi haberlerim var . Bugün itibari ile listelerin kesinleştiğini öğrenmiş bulunmaktayım . Geriye Allah’ın izni ile Bakan Beyin onayı ve yayınlanması kaldı diyebiliriz. Buradaki tüm emektar ve vatansever canların kazanmasını gönülden istiyorum . Allah yar ve yardımcımız olsun.
-
@kendinehâkim çok teşekkür ederiz hocam. Nasipse yarın açıklanır tahminimce ve İnşAllah burdaki herkes hakim veya savcı adayı olarak musmutlu kazanmış olur.
Tez zamanda da yeni ilan gelir ve herkes yeni sınav ile kazanır da buradaki tüm kardeşlerimiz güzel günlere kavuşur...
Dualar tüm kardeşlerimiz için...
Cuma gecesine girmek üzere iken bolca dua edelim bu gece hepimize...
Nasip..
Hakkımızda hayırlı ise olsun...
Selametle...
-
Rica ederim İnşaallah bu güzel dualarınız ve dilekleriniz gerçekleşir ve mutlu oluruz . Allaha emanet olunuz .
-
@kendinehâkim Hocam sınav başından şu sürece kadar hep olumlu paylaşımlar yaptınız teşekkür ederim. Umarım gerçekten yarın açıklanır hayırlısı olsun hakkımızda
-
@mami1616 rica ederim inşaallah emeklerimizin karşılığını alırız. Ayrıca bazı arkadaşlara hayırlı olsun denildiğini duydum . Hayırlı olsun denilip de kazanamayan çok insan oldu . O yüzden geri dönüş olmazsa kesinlikle yeise kapılmayınız.
-
@KendineHâkim Bilgiler için çok sağol.Artık son dönemece girmiş bulunmaktayız. Kazanmak olduğu gibi kaybetmekte var. Hepimiz için artık hayırlısı ne ise o olsun. Burada bize yardımcı olan bütün arkadaşlara da çok çok teşekkür ederim. Hakim olmayı başaran arkadaşlarda; doğru olmak sizin elinizde unutmayın
-
@kendinehâkim Demek ki bu süreçte de sona geldik, sonuç ne olursa olsun inşallah herkes için hayırlısı olur, bilgi için çok teşekkürler
-
@çıkmadıkcandan rica ederim inşaallah hepimiz kazanırız ve akademide güzel dostlukların temelini atarız .