İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Arkadaşlar bir temmuz duyumudur gidiyor. Yok mu bir duyumu olan.
-
@çıkmadıkcandan temmuza mi kalmış hocam
-
@çıkmadıkcandan ben bu hafta değil de haftaya açıklanacağını düşünüyorum. İnşAllah dualarımız hep o yönde...
İnşAllah tez zamanda açıklanır da sonrasında hemen yeni sınav ile ilgili bilgi, ilan, resmi açıklama vb. bir husus gelir de herkesin bekleyiş dönemi sona erer hepimiz mutlu oluruz İnşAllah...
Selametle...
-
@mehmetemir @NoPainNoGain bende haftaya bekliyordum. Lakin bugün 2 arkadaş mesaj attı. Facebook gruplarında temmuz un 2. haftası yazıyor diye. İnşallah çabucak açıklanır.
-
Çok sessiz arkadaşlar Yok mu duyumu olan az canlansın buralar
-
@geliruzmanı07 hocam duyumlar/tahminler/sallamalar hep bu hafta ve temmuzun 2. haftası arası sıkıştı. bu saatten sonra bir değişiklik olmazsa artık listenin yüklenmesinden 1-2 saat önce öğreniriz açıklanmayı
-
Bu hafta sürecin biteceği söyleniyor. Duyumlar bu yönde .
-
Forumlarda konuşulan bu hafta açıklanma ihtimalinin yüksek olduğu...
Nasip...
Bize düşen bu süreçte birbimize ettiğimiz dualarla sonucu beklemek...
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin İnşAllah...
Açıklandığı tarihte yüzü gülenlerden olmanız duası ile...
Selametle...
-
@amirim Üstadim haziranin sonuna geldik.Siz de var midir bir haber?
-
Arkadaşlar bir kısım duyumlar cuma gününü gösterirken diğerleri temmuz un ikinci haftasını gösteriyor. Acaba iki duyumda doğru ayrı ayrımı acıklanacak?
-
Artık kimse duyumunuda söylemiyor beklemekten usandık artık
-
temmuz ilk haftaya yetiştirilmeye çalışılıyormuş bit ihtimal 2. haftaya sarkabilirmiş.
-
whatsapp grubunda söylediler.
-
@ömerhayyam, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@amirim Üstadim haziranin sonuna geldik.Siz de var midir bir haber?
Çalışma devem ediyormuş, yetişirse haftaya açıklanır.
-
Merhaba arkadaslar!
Aldığım çok sağlam bir duyuma göre nasipse haftaya cuma açıklanacak. -
@sikilaccisamatha @amirim @toranj @çıkmadıkcandan Allah razı olsun duyumlarınız için...
Tez zamanda açıklanıp herkesin yüzünün gülmesi duası ile..
Aynı zamanda tez zamanda yeni ilan gelip herkesin kazanıp herkesin mutlu olması duası ile...
Selametle...
-
@sikilaccisamatha bende öyle duydum hocam .
-
@amirim Sagol ustat
-
İnşallah açıklanır da beklemekten bunaldım artık
-
Çoluk çocuk var işten ayrıldık bir sınavı bekliyoruz bir senedir. İnşallah olurda bari beklediğimize emeğimize değer ne diyelim artık