İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@mehmetemir Teşekkür ederim Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz hakim olalım inşallah.
-
Ben de dün girdim mülakata. Böyle bir heyecanı ve tecrübeyi yaşadığım için mutluyum. Umarım sonu da güzel olur.
Bayramdan sonrayı büyük bir umutla bekliyoruz. Hak edenlerin kazanması dileğiyle. -
baya sessiz arkadaşlar forum, yok mu hiç duyum vs.
herkes bayramdan sonraya odaklanmış durumda herhalde.
-
@idarhakim evet çok sessiz. başka platformalrda da nerde kaldın sorusunun neye işaret olduğunu tartışıyorlar:) şu an hiç kimse ne zaman açıklanacağıyla ilgilenmiyor
-
@idarhakim Allah bir bekleyiş içinde olan hepimize yardım etsin İnşAllah...
Dualar mülakat sonucu bekleyen ve yeni bir sınav ilanı bekleyen tüm kardeşlerimize olsun..
Hayırlı geceler..
-
Duyumlar Haziranın son haftasını işaret ediyor.
-
Adalet kontrolörlük açıklandığına göre bayramdan sonraki hafta açıklanabilir bence .
-
14 haziran da tahminim.
-
Heyecanaçdan götürecek bunlar bizi :))
-
Herhangi bir gelişme duyumu olan var mı ?
-
@mami1616 ben seçimin olduğu haftadan sonraki hafta kesin açıklanır diye düşünüyorum. Temmuza kalacağını düşünmüyorum ki birçok duyum da bu yönde...
Dualar hepimizin kazanması için.
Allah yardımcınız olsun...
Selametle...
-
@mehmetemir Güzel dilekleriniz için ve sorumu cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@amirim Hocam merhaba, mülakat sonuçlarının haftaya açıklanma ihtimali var mı
-
@ömerhayyam, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@amirim Hocam merhaba, mülakat sonuçlarının haftaya açıklanma ihtimali var mı
Sanmam, ay sonunu bulur...
-
@amirim Sağol hocam çok teşekkür ederiz
-
burası neden bu kadar sessiz? bi el atın canlandıralım
-
idari yargı olarak uzun zamandır bekleme modunda olduğumuz için alıştık sanırım . sanki hiç açıklanmayacak gibi
-
@toranj ilk bizim mülakat yapıldığı için en uzun biz beklemiş oluyoruz tabi. Duyumlar yakında açıklanacağı yönünde ama ne zaman sorusuna net cevap bulamıyoruz..
-
@pablomu seçimden sonraki hafta. belediye seçiminin etkilemeyeceğini düşünüyor bazı arkadaşlar ama istanbul belediye seçimine bütün idare kanalize olmuş durumda
-
@toranj, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@pablomu seçimden sonraki hafta. belediye seçiminin etkilemeyeceğini düşünüyor bazı arkadaşlar ama istanbul belediye seçimine bütün idare kanalize olmuş durumda
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca gercek manada 1 oy dahi çok önemli bu secimde o yüzden açıklamazlar