İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Allahın izniyle 5 temmuzu geçmeyeceği ve önümüzdeki hafta açıklanacağı yönünde tevatür var . Hakkımızda hayırlısı olsun . Allaha emanetsiniz .
-
Arkadaşlar burayı canlandıralım biraz. Alternatif forumlara düştüm nasıl insanlar var oralarda anlayamadım. Drift atanlar , memleketçiler, medyumlar ,duyumcular , tahminciler ,troller:) Allah TY'den razı olsun gerçekten. Burası cennetmiş.
-
@çıkmadıkcandan aynen öyle burası daha saygın fakat yaprak kımıldamıyor. Mecburen oraya bakıyoruz.
-
@çıkmadıkcandan alternatif forumda seviye yerlerde.:) İmla kurallarına hiç uyulmuyor ️
-
@çıkmadıkcandan bende hocam her 10 dakika da bir memu...net forumuna birde buraya giriyorum. Bir umut açıklandı mı diye bakıyorum ama özellikle orada trolleyen o kadar çok ki...
İnsan gerçekten bu forumu çok seviyor. Buradaki herkes Kardeşçe bugüne kadar her konuda birbirine yardım etti yine ediyor. Biz buranın ekmeğini yedik, buranın suyunu içtik, buranın havasını kokladık. Kazanır isek emin olun bu forumdaki canla başla bildiğini esirgemeyen anlamadığımız konuları büyük özveri ile anlatan değerli kardeşlerimiz sayesindedir.
Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin İnşAllah. Bir bekleyiş içinde olan (hem mülakat sonucunu hemde yeni ilan gelip yine idari ve adli yargı alımı için) tüm kardeşlerimizin dualarını kabul etsin İnşAllah...
Herkesin kazanıp garibana ses mazluma nefes olacak meslektaşlar olması duası ile...
Selametle..
-
@timuçin @geliruzmanı07 Dostlar ben bu cumaya kadar bekliyorum. Diğer forumda ki gibi 15 temmuz hiç olası gelmiyor.
-
Tekrar bir bilgi almak için birilerini aradım. Alınca sizleride bilgilendirecegim. Yalnız şu konuda gönlünüz rahat olsun. Bu önceden dönme hikayesi tamamen çok istisnai bir durum. O yüzden kendinizi üzmeyin.
-
@çıkmadıkcandan ben de bu hafta açıklanacağı kanaatindeyim.
-
Bizde duyum yokki burayı canlı tutalım adamların her biri duyum sahibi maşallah:)
-
Dostlar yaprak kımıldamıyor bu nasıl bir süreç? Onca işin gücün arasında aklım hala sonuçlarda. Niye bu kadar uzadı sonuçların açıklanması?
-
burası neden bi türlü canlanamıyor. halbuki burada 50 küsür kazanan vardık
-
@toranj abi diğer taraf bence yalandan duyumlar yazdığı için bu kadar canlı. Burda goygoy yapan da yok.
-
@çıkmadıkcandan goy goy yapacak hal kalmadı valla 3 aydır bekliyoruz
-
Mantıken ve kalben bu hafta açıklanacağını düşünüyor ve umuyorum, whatsapp grupları gibi diğer mecralardan duyum alanlar ya da önceki yıllardan süreci bilenler paylaşırlarsa bizler de bilgilenmiş oluruz...
-
“ önceden dönme” ile kastınız nedir? @çıkmadıkcandan, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Tekrar bir bilgi almak için birilerini aradım. Alınca sizleride bilgilendirecegim. Yalnız şu konuda gönlünüz rahat olsun. Bu önceden dönme hikayesi tamamen çok istisnai bir durum. O yüzden kendinizi üzmeyin
-
@numerusclauses açıklanmadan önce oldu diye haber verilmesini kastediyor sanırım.
-
Merhaba Arkadaslar!
Daha once bu cuma açıklanacağı ile ilgili aldığım duyumu paylaşmıştım. Ancak dün aldığım BILGI bu cumaya yetişmeyeceği yönünde, muhtemelen haftaya açıklanacaktır.
-
Önceden donme ile kastedilen 'oldu' diye aranmaksa, onlara pek itibar etmeyin. Çünkü suan alımı yapanlar hickimseye bilgi paylasmiyorlar.
-
@sikilaccisamatha haftaya da aynı şekilde yeni duyum gelir bir sonraki hafta diye. Ağustos u bulacak galiba süreç.
-
Süreç çok sakin işliyor. Her kafadan bir ses geliyor. Böyle devam ederse sınav açıklanmasından 2 saat öncesinden haber gelecek listeler yükleniyor diye. Burda hareket olmayınca diğer forumlara kayanlardan birisi de benim. Öyle konuşmalar iletiler gördüm ki utanç verece. Sahte sınav açıklama ekranı hazırlayıp paylaşanlar oldu. Nasıl rahat uyuyorlar hayret içindeyim. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım biran önce sonuçlanır süreç.