TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İdari hakimlik sınavı mülakat süreci

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    i̇dari hakimlik sınavı mülakat süreci
    135
    1040
    229212
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • N
      NoPainNoGain Son düzenleyen:

İnşallah daha fazla uzamaz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • K
        KendineHâkim @mr.aday Son düzenleyen:

@mr-aday evet aylar öncesinden de temmuz başı demiştik fakat bakan yardımcısı değişiklikleri işin rengini değiştirdi . İnşaallah daha fazla uzamayacağı kanaatindeyim .

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • V
          varetopilfredo Son düzenleyen:

merhaba ben mulakat sonucu beklemiyorum ancak ilan bekledigim icin mulakat bekleyen bir arkadasa sordum, sen bilirsin belki ilan ne zaman gelir diye. normalde 15 temmuz oncesi aciklanacak dediler ama 1 ay sarkmadan soz ediliyor, o yuzden ilan icin birsey diyemem dedi. dogru mu degil mi bilmiyorum ancak boyle de bir bilgi kenarda dursun.

• Z
            zeuscuk Son düzenleyen:

Ben bu haftadan çok ümitliydim aldığım duyumlar hep bu haftaya yönelikti. Son aldığım duyum maalesef Ağustos ayını bulacağı yönünde.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • K
              kartel06 Son düzenleyen:

duyumların çoğunluğu 19 akşamını işaret ediyor. Bakalım umarım doğru çıkar.

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

• M
                mami1616 Sayıştay Denetçileri @zeuscuk Son düzenleyen:

@zeuscuk Neden sarkıyor peki onuda ögrenebildiniz mi?

• M
                  mac Son düzenleyen:

Uzun zamandır okuyup yazmıyordum. Yazdığım gün açıklansın diye totem yapmıştım insallah bugün açıklanır 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • H
                    hukukcuuu Son düzenleyen:

Arkadaşlar ümit var mı bugün hala saat 15:30 oldu😣 Bugün için çok ümitlenmiştik lütfen açıklansın artık ya

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • G
                      geliruzmanı07 Hazine ve Maliye Bakanlığı @hukukcuuu Son düzenleyen:

@hukukcuuu Hiçbirşey yapamıyor insan kitlendik kaldık...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • E
                        ezo Son düzenleyen:

Hiçbir kitapta yazmaz ama duyum da bir kanser türüdür, bu ne arkadaş hiç heyecanı olmayan insan heyecanlandı 😞

• S
                          sikilaccisamatha @KendineHâkim Son düzenleyen:

@KendineHâkim, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci

@mr-aday evet aylar öncesinden de temmuz başı demiştik fakat bakan yardımcısı değişiklikleri işin rengini değiştirdi . İnşaallah daha fazla uzamayacağı kanaatindeyim .

Bugun aciklanacak midir?

• Ç
                            çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

Arkadaşlar ismail ercan bakanlıktan çok güvendiğim bir ismi aradım yarın açıklanacak demiş. İsmail hocanın duyumuna güvenilir mi? Bilen var mı?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                            • T
                              timuçin @çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

@çıkmadıkcandan nerde yazmış hocam? Duyumuna güvenilir mi bilemem ama bu konularla alakalı birisi. Kesin olmasa zannediyorum itibarını zedeleyecek bu kadar net bir cümle kurmazdık.

Ç 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • Ç
                                çıkmadıkcandan @timuçin Son düzenleyen:

@timuçin hocam bir arkadasımıza kimseye söylemeyin diye demiş. Bir yerde yazmıyor. Bende sizin gibi düşündüm. Niye o kadar net tarih versin.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                • K
                                  kamelya @çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

@çıkmadıkcandan hocam inşallah doğrudur🤲🏻 Hayırlı güzel haberler alırız hepimiz.

• N
                                    NoPainNoGain Son düzenleyen:

@paretowilfredo üstad senin bir duyumun yok mu bu başlığa hiç uğramıyorsun idari hakimlik sınavının müjdesini sen vermiştin bir müjde daha bekliyoruz senden

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
                                    • Ç
                                      çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

Arkadaşlar az önce Ümit Kaymak hocaya sordum. İsmail hocanız net tarih verdiyse doğrudur dedi. Sizleri boş yere ümitlendirmek istemiyorum ama haberdar etmek istedim. İnşallah dedikleri doğrudur.

Mehmetemir G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                      • Mehmetemir
                                        Mehmetemir @çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

@çıkmadıkcandan bilgilendirmeleriniz için Allah razı olsun hocam.

Günler hızla birbirini kovalayıp beklenti içinde geçerken içimizi ferahlatan duyumlarla gelen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun...

İnşAllah bir an önce açıklanır da sonuca göre önümüze bakmak nasip olur...

Dualar hepimiz için...

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...
                                        Dualar tüm kardeşlerimiz için...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • G
                                          Gugukcu @çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

@çıkmadıkcandan kardeşim hoca net tarih vermedi sadece ihtimal dedi ayrıca bu duyumu burada paylaşan arkadaş yanlış yaptı ki hoca bu konuda söylemesi gerekeni söylemişti

Ç S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Ç
                                            çıkmadıkcandan @Gugukcu Son düzenleyen:

@Gugukcu ben birinden duydum kardeşim ve gizli bilgide demedi ne yazıkki. bilseydik yazmazdık. bende kesin diye yazmadım bu arada sadece duyum dedim. gizli bilgiyi açıkladığım için çok özür dilerim .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 33 / 52
                                            • İlk ileti