İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
İnşallah daha fazla uzamaz
-
@mr-aday evet aylar öncesinden de temmuz başı demiştik fakat bakan yardımcısı değişiklikleri işin rengini değiştirdi . İnşaallah daha fazla uzamayacağı kanaatindeyim .
-
merhaba ben mulakat sonucu beklemiyorum ancak ilan bekledigim icin mulakat bekleyen bir arkadasa sordum, sen bilirsin belki ilan ne zaman gelir diye. normalde 15 temmuz oncesi aciklanacak dediler ama 1 ay sarkmadan soz ediliyor, o yuzden ilan icin birsey diyemem dedi. dogru mu degil mi bilmiyorum ancak boyle de bir bilgi kenarda dursun.
-
Ben bu haftadan çok ümitliydim aldığım duyumlar hep bu haftaya yönelikti. Son aldığım duyum maalesef Ağustos ayını bulacağı yönünde.
-
duyumların çoğunluğu 19 akşamını işaret ediyor. Bakalım umarım doğru çıkar.
-
@zeuscuk Neden sarkıyor peki onuda ögrenebildiniz mi?
-
Uzun zamandır okuyup yazmıyordum. Yazdığım gün açıklansın diye totem yapmıştım insallah bugün açıklanır
-
Arkadaşlar ümit var mı bugün hala saat 15:30 oldu Bugün için çok ümitlenmiştik lütfen açıklansın artık ya
-
@hukukcuuu Hiçbirşey yapamıyor insan kitlendik kaldık...
-
Hiçbir kitapta yazmaz ama duyum da bir kanser türüdür, bu ne arkadaş hiç heyecanı olmayan insan heyecanlandı
-
@KendineHâkim, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@mr-aday evet aylar öncesinden de temmuz başı demiştik fakat bakan yardımcısı değişiklikleri işin rengini değiştirdi . İnşaallah daha fazla uzamayacağı kanaatindeyim .
Bugun aciklanacak midir?
-
Arkadaşlar ismail ercan bakanlıktan çok güvendiğim bir ismi aradım yarın açıklanacak demiş. İsmail hocanın duyumuna güvenilir mi? Bilen var mı?
-
@çıkmadıkcandan nerde yazmış hocam? Duyumuna güvenilir mi bilemem ama bu konularla alakalı birisi. Kesin olmasa zannediyorum itibarını zedeleyecek bu kadar net bir cümle kurmazdık.
-
@timuçin hocam bir arkadasımıza kimseye söylemeyin diye demiş. Bir yerde yazmıyor. Bende sizin gibi düşündüm. Niye o kadar net tarih versin.
-
@çıkmadıkcandan hocam inşallah doğrudur🤲 Hayırlı güzel haberler alırız hepimiz.
-
@paretowilfredo üstad senin bir duyumun yok mu bu başlığa hiç uğramıyorsun idari hakimlik sınavının müjdesini sen vermiştin bir müjde daha bekliyoruz senden
-
Arkadaşlar az önce Ümit Kaymak hocaya sordum. İsmail hocanız net tarih verdiyse doğrudur dedi. Sizleri boş yere ümitlendirmek istemiyorum ama haberdar etmek istedim. İnşallah dedikleri doğrudur.
-
@çıkmadıkcandan bilgilendirmeleriniz için Allah razı olsun hocam.
Günler hızla birbirini kovalayıp beklenti içinde geçerken içimizi ferahlatan duyumlarla gelen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun...
İnşAllah bir an önce açıklanır da sonuca göre önümüze bakmak nasip olur...
Dualar hepimiz için...
-
@çıkmadıkcandan kardeşim hoca net tarih vermedi sadece ihtimal dedi ayrıca bu duyumu burada paylaşan arkadaş yanlış yaptı ki hoca bu konuda söylemesi gerekeni söylemişti
-
@Gugukcu ben birinden duydum kardeşim ve gizli bilgide demedi ne yazıkki. bilseydik yazmazdık. bende kesin diye yazmadım bu arada sadece duyum dedim. gizli bilgiyi açıkladığım için çok özür dilerim .