İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@idarhakim bunlarla bir bağlantısı Yok hocam. neyle var dersen söyleyemem ama bunlarla Yok. Zaten 23. Dönem Kasım’a kadar adliyelerde. Yargı paketi de bizden sonraki sınavı etkileyecek.
-
@dogacan ne zaman açıklanır peki hocam ?
-
@dogacan herkesten özür diliyorum yanlış ifade etmişim. “Söyleyemem” derken “bilmiyorum” anlamında. Tahmin olmakla birlikte bakanlık süreci standartlaştırmak istiyor gibi algılıyorum ben o yüzden 15 Temmuz haftası beklenebilir.
-
Var mı güncel duyumlar arkadaşlar ?
-
@mami1616 maalesef hocam hiçbir tutarlı duyum yok...
Her hafta yeni bir umutla başlıyoruz bu hafta olur mu diye ama günler, haftalar birbirini kovalıyor...
Nasip..
Dua ederek beklemekten başka elden bişey gelmiyor...
Bu kadar sessizlik umarım hayr olur hepimiz için...
Tez zamanda açıklanıp cümlemiz İnşAllah BAŞARILI yazısını görür...
Dualar tüm kardeşlerimiz için...
SABRIN SONU SELAMETTİR İNŞALLAH.
Her ne kadar zor olsa da beklemek İnşAllah sonu felaha kavuşmak nasip olur inşAllah...Selametle değerli kardeşlerim...
-
Bu hafta da beklemeyin diyorlar bir forumda.
-
@mami1616 O forumun artık ciddiyeti mi kaldı hocam!
-
@geliruzmanı07 Hocam troll hesap çok fazla haklısınız. Ama geçen senelerde sınavın açıklacağını bir kaç saat önceden olsa bile söyleyen ve site kullanıcıları tarafından güvenilir olarak bilinen birisi . İnşallah gerçegi yansıtmıyordur tahmini.
-
@mami1616 ben takip etmiyordum ara vermiştim, şimdi siz söyleyince bakayım dedim. Osman söylüyorsa %90 doğrudur.
-
Haydaaaa! Arkadar saka gibi ya tum bekledigimiz mulakatlar rutinden daha gec aciklandi.
-
@geliruzmanı07 Evet malesef öyle görünüyor. Umarım haftaya neticelenir. Daha fazla uzamaz
-
Ben hala bu hafta bekliyorum dostlar. Bakan beye teslim edilmisse listeler, neden yetişmez onu da anlamıyorum. İnşallah bu hafta son olur.
-
Bu kadar cok farklı duyum olduğuna göre aslında kimse net bir şey bilmiyor demektir. Duyumlar birbiri ile tutarlı bile değil üstelik. Sanırım net cevabı yalnızca sınav açıklandığında pgm ‘den alacağız. İnşallah gerçekten hakeden , geldiği makamın hakkını verebilecek arkadaşlarımın yüzlerinin güleceği bir sonuç olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@kamelya yani memurlarda yazan çoğu sey yalan . Ben ciddi ciddi siteye akış olsun diye aynı kişinin bir kaç farklı hesapla sürekli bilgi verdiğini düşünüyorum. Gvs idi yok toplantıydı yalan bunlar. Liste hazır. Ben eli kulağında diyorum. Yalnız 15 temmuz günü resmi tatil olmasına rağmen sembol olarak seçilmiş olabilir. Güvendiğim kimle konuştuysam her an gelebilir diyor. İnşallah öyledir.
-
@çıkmadıkcandan olabilir hocam mantıklı geliyor söylediğiniz çünkü hiç bir duyum diğeri ile alakalı değil. İnşallah dediğiniz gibi bir an önce açıklanır da şu belirsizlikten kurtulup önümüze bakarız. Bir kaç hafta sonrası açıklanması cok mantıksız geliyor bana.
-
@çıkmadıkcandan Ben de eli kulağında olduğunu düşünüyorum. Bu hafta olmazsa birdaha ki hafta olmazsa sonra ki hafta gibi zamanı herkes verebilir bende duyumum olmamasına rağmen böyle bir tarih verebilirim. Sadece açıklanmasından bir kaç saat önce öğrenebileceğimizi düşünüyorum. Gerisi bak benim dediğim oldudan başka bir çaba değil.
-
Arkadaşlar duyum falan degil ama nedense ben bugun açıklanacağını düşünüyorum, ilk defa bugun boyle hissettim.
-
@sikilaccisamatha Hocam inşallah hissettiğiniz gibi bugün açıklanır.Süreç herkesi çok yordu artık netleşsin ya
-
15-19 temmuz arası inşallah bu bekleyiş bitecek diye tahmin ediyorum.
-
Yayın politikası gereği kaldırılmıştır.