İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@ahmet-tahsin ben de hem sayıştay hem hakimliği kazandım ama sayıştay istiyorum.
-
@ahmet-tahsin çoğunluk sayıştayı seçer ama farklı düşünen olur tabi ki.
-
@mülkiyeli-1 hayırlısı olsun hocam hakkınızda.
-
@kml evet olabilir hocam. Ama anladığım kadarıyla diğer kurumlar gibi çok fire vermez. Hepimiz hakkında hayırlısı. Allahtan kpss puanımız varda sadece sayıştaya bağlı değiliz.
-
@mr-aday hocam e devlet üzerinden mi mülakat başvurusu yapılıyor.
-
Süreç hakkında detaylı bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirme yapabilir mi? Evrak teslim süreci, teslim şekli, hangi belgelerin istendiği gibi hususlarda
-
@seryus bu süreçte tek kaynağınız bakanlık sitesi olsun. Zira son mülakat süreçlerinde banaklık bir çok değişikliği gitti. İyi takip edin.
-
Teşekkür ederim.
-
Herkes nerede? Kimse yazmıyor çok sessiz burası. Başka bi yerde mi toplandı mülakata kalanlar
-
@westakin Evrak teslim tarihleri açıklandığında hareketlenir . Beklemedeyiz şu an .
-
@westakin Referans aramasında herkes
-
@vamos açıkçası ilk 300e giren herkes kazandı olarak görüyorum. Bundan sonraki süreçte referans savaşlarından galip çıkanlar hakim olacak
-
benim anlamadığım tanımadıkları insanlara neden referans oluyorlar? yani evet deyip uğraşmıyorlar bence
-
o yüzden de duyuyoruz 2 bakan 7 8 bürokrat araya koyduğu halde olmadı diye. çünkü uğraşmıyorlar
-
Şahsi düşüncem arada köprü görevi gören dernek vakıf vs başkanları tarafından hallediliyor bu işler. Yani adayı ve referansı tanıyan dernek başkanı adayın elinden tutup götürüyor tanıştıyor. Yoksa şu sınavı kazanandan kaç kişi bakan görmüş hayatında da referans ol bana diyecek. Yani dernekler vakıflar esas bu işlerin döndügü yer bana göre. Örneğin Çorumlular derneği x parti Çorum mvline çok rahat ulaşabilir hele de eski bakansa bu kişi mülakattan 90 üstü alınır. Tabii ki bunlar tamamen şahsi görüşüm
-
@westakin şahsi düşüncem mv hiç bi işe yaramaz.
-
Cb danışmanı,hsk üyesi vb. bulmaya çalısın.. Milletvekilleri pek işe yaramıyormuş.
-
@toranj mv olmazsa geriye bakan ve cb kaliyor sanmam ki kazanan herkes oralara ulaşabilsin. Bu arada beni yanlış anlamayın ben referansı olmayanlardanım sadece gecmis forumlarda okuduklarimi ve çevremden duyduklarımı yazdım. Yoksa hayatimda mvni canli kanli görmedi gözlerim
-
@westakin bilmiyorum ama benim aklıma yatmıyor bu tanımadan referans işi
-
Faceteki idari yargı mülakat sorularında cmkdan sorular var çıkar mı ya gerçekten?