İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
güvenlik ve arşiv araştırma formu güncellenmiş bakanlığın sayfasında, sanırım yakında ilan gelecek
-
@idarhakim inşallahonu bekle bunu bekle bittik artık
-
bizim ilan önümüzdeki haftaya kaldı anlaşılan
-
Evrak teslim süreci neden hala başlamadı arkadaşlar bi bilgisi olan var mı?
-
@alexistocquevill reform bekleniyormuş
-
Yarın e-devlet üzerinden başvuru açılacak çok şükür
-
@toranj beklenmiyormuş
-
@kitap-kokusu, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Yarın e-devlet üzerinden başvuru açılacak çok şükür
Tesekkurler bilgi nerden acaba?
-
-
@fc-real-gdp valla beklemesinler zaten hocam gözlerimiz yollarda kalmıştı:)
-
@maxmin, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2019/subat/edevlet_mülakat__.htm
Tesekkur ederim iyi bari 7 gün kisa sayistayda evrak teslimi 45 gündü
-
Herkese iyi akşamlar, hakimlik e devlet mulakat basvuru kismi açilmiş ancak ilerle dediğimizde bu tc ile basvuru yapilamaz hatası veriyor kontrol eden var mi herkeste durum ayni mi?
-
@rene783, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Herkese iyi akşamlar, hakimlik e devlet mulakat basvuru kismi açilmiş ancak ilerle dediğimizde bu tc ile basvuru yapilamaz hatası veriyor kontrol eden var mi herkeste durum ayni mi?
Adli yargi acik gozukuyor sadece.
-
Adli, idari vs. tum mulakatlar icin tek secim koymuslar, yeni basvuru kısmından secip sonrasinda mulakat secip ilerle dedigimzde tc hatasi veriyor bende
-
fotoğraf yüklemekte sıkıntı yaşayan var mı? teknik sıkıntı hatası veriyor başkasında da var mı aynı problem
-
Aynı problemi(biometrk res. hatası) ben de yaşadım. Bu e-devletten kaynaklı bir sorunmuş uyap vs tum kurumların yogunlugu nedeniyle, Ben 5ten sonra deniycm. Bir de iletisim kısmındaki 414 lu numaradaki abi ozellikle istedi foruma yazabiliyorsanız aramasinlar bizden kaynakli degil dedi:-)
-
@rene783 çok teşekkürler
-
@rootofallevil, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Süreç hızlı işlerse şubatta mülakat tarihleri belli olur. Marta kadar evrak teslimi, nisanda mülakatlar yapılıp biter, mayıs ayı içinde de açıklanır. O zaman belki haziranda bayramdan sonra sınav yapılabilir. 15-16 haziranda yks, 30 haziranda dgs var; 22-23 haziran boş o tarihe sınav koyabilirler. Ama işte idari hakimlik olur mu bilmiyorum ve bu yazdıklarım önemsiz varsayımlardır.
Olağandışı gelişmeler veya bürokratik engeller çıkmadığı müddetçe tam tahmin ettiğim gibi çıkacak. Mülakatın sonuçlanması bayram öncesi olur diye tahmin ediyorum.
-
arkadaşlar fotoğraf yüklemesi normale döndü, başvurumu yaptım ben. bekleyen varsa bu sıkıntıyı haberi olsun.
-
@dogacan, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
arkadaşlar fotoğraf yüklemesi normale döndü, başvurumu yaptım ben. bekleyen varsa bu sıkıntıyı haberi olsun.
Illa biyomeyrik mi gerekiyor normal foto olmuyor mu