İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Arkadaslar bir konuda fikrinizi rica ediyorum.Daha once hakkimda acilmis bir ceza davasi vardi.Karsi tarafla sikayetleri geri cektik ve dava dustu.Bu durumu guvenlik sorusturmasi formuna yazicam.Bu durum mulakati olumsuz etkiler mi ve ya bir tanidiginiz ayni durumla karsilasti mi
-
Merak ediyorum da yükleyeceğimiz fotoğrafları genelde kendiniz mi eldeki basılı olandan çekip JPG olarak ayarlıyorsunuz yoksa flaş üzerinden fotoğrafçıdan mı alıyorsunuz ?
-
@atlas07 ben kendime e-mail olarak yollattım hocam
-
@dogacan
Ben başta formatı ayarlamayı düşünmüştüm fakat görüntüde bozulma olabileceği kaygısıyla fotoğrafçıdan gidip isteme düşüncesi daha sağlıklı gelmeye başladı.
Acaba geçen seneki başvuru döneminde, bu fotoğraf, başvuru vs yüzünden sorun yaşayan olmuş muydu ? -
@atlas07 arkadaşlar tarayıcı filan aramayın. Elinizdeki telefonlarda Google Play'de Office Lens denen harika bir program ile tarayıcıya çevirin. App Store'de var mı bilmiyorum. Bildiğiniz tarayıcı gibi resim, belge evrak herşeyi taratabilirsiniz. Çok da güzel çıkıyor. İlk kullanırken beyaz tahta olana basın. Sonra bir normal A4 kağıdı netleştirek ayarlayın. Ne kadar iyi şekilde taradığını ve bir daha telefon kamerasının zorluğu ile uğraşmayın..
Hayırlı geceler
-
@mehmetemir
Teşekkürler hocam cevap için. Bakayım söylediğiniz programa
Yalnız uygulamadan taratmadan da yalnızca fotoğrafı çekip formatı jpg yaparak da yükleyebiliyoruz, değil mi ? -
@atlas07 evet hocam uygulama fotoğrafı çekip düzenli hale getirip kaydediyor.
-
Arkadaşlar dolduracagimiz forumda askerlikle ilgili başlama tarihi falan yazıyor ama benim tecilli ne yapsam acaba boş mu bıraksam tecilli mi yazsam emin olamadım
-
@nopainnogain hocam ben tecilli yazdım.
-
@mehmetemir teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar merhaba ben İİBF mezunuyum başvuruda idari mezun sekmesini seçip başvuru işlemini tamamladım fakat avukatlık stajı bölümüne geldiğimde hukuk fakültesi mezunu olmamam hasebiyle avukatlık stajı yapmadım alanını doldurdum diğer İİBF mezunu arkadaşlar bu sekmede aynı alanı mi işaretledi yardımcı olursanız çok sevinirim .
-
@marjane staj yapmadı seçeneğini seçeceksiniz.
-
@mehmetemir çok teşekkür ederim çok sağolun
-
1.Arkadaşlar mülakat başvurusu tamamlandıktan sonra başvuru durumu kısmında "başvuru onaylandı" yazısını gördükten sonra ekstra yapmamız gereken herhangi bir işlem yok değil mi?
2.Başvurumuzu tamamladıktan sonra yapacağımız herhangi bir işlem var mı? (örnek:fiziki evrak teslimi) Bu hususta deneyimli olan yahut pgm ile iletişime geçen arkadaş var mıdır? Telefonlar hep meşgul..
-
Selamlar.
Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu sadece 1 sayfadan mı oluşuyor?(EK-1 GÜVENLİK SORUŞTURMASI FORMU başlıklı )
''Hakkınızda bilgi alınabilecek 3 kişi'' vs. bölümü yok değil mi? -
@hakimadayadayı her iki sorunuzunda cevabı başka işlem yapmanıza gerek yok bu şekilde tamamdır hocam...
@vamos evet hocam tek belge ek bir belge yok başka...Hayırlı geceler...
-
@mehmetemir Çok sağol kardeş bilgilendirme için. Hayırlı geceler.
-
@nopainnogain, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Arkadaşlar dolduracagimiz forumda askerlikle ilgili başlama tarihi falan yazıyor ama benim tecilli ne yapsam acaba boş mu bıraksam tecilli mi yazsam emin olamadım
Ben de bedelli yapacağım 20 Temmuzda gideceğim. Sadece başlama tarihini doldurdum ve askerlik yapacağım yerin adresini yazdım. Ayni durumda olan arkadaş var mi acaba ? -
@mac bende de aynı durum var acaba bakanlığa ulaşıp sordunuz mu bu durumu? Ben aradım ama ulaşamadım
-
Arkadaşlar , ben başvurunun sonuna geldim pdf formu yükledim. Ancak onaylayıp başvuruyu tamamla aşamasını yapmadım. Daha sonra birkaç kere daha kontrol etmek için o aşamada bıraktım.E devlete yüklediğimiz formu indirip görüntüleme yapınca ,üzerinde fotoğrafım bulunmuyor. Sizin de öyle mi ?Acaba başvuruyu tamamla dedikten sonra mı Form fotoğraflı oluyor ?