İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
mülakat tarihleri açıklandı
-
@toranj hocam tam benim bedellinin bitiş haftasına denk gelmiş, teskereyi alıp gideceğim
-
Cok sükür️
-
Arkadaşlar pgm nin sitesinde duyuru göremedim nerden ulaştınız açıklandığı bilgisine?
-
@hakimadayadayı hocam bana da oyle oldu. Favorilerden tiklayinca gozukmuyor, googledan pgm adalet yazip oyle tiklayinca acildi duyuru
-
@1umut O şekilde giriş yapınca da çıkmadı kardeş. Son duyuru 21 şubat tarihli görünüyor ben de. Onun da bizimle ilgisi yok zaten. Link atabilir misin zahmet olmazsa
-
Nisan ayında önce idari adaylarını, sonrasında avukatlıktan geçişi alacaklar. Mayıs ayı ise adlici mezunları.
Herkese hayırlı mülakatlar@Hakimadayadayı link bu hocam. http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2019/subat/tarih.htm
-
@vamos Allah razı olsun kardeş. Bakabildim sonunda. 20 mayıs
-
@hakimadayadayı hocam gizli sekmede çalışın
-
@vamos hepsi aynı anda mı açıklanıyor peki? haziran gibi olur herhalde öyleyse
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar, 13 may. benim de
-
Arkadaşlar bu mülakat tarihlerinin dağılımı soyadın ilk harfinin alfabetik sırasına göre mi yapılıyor?
-
@hakimadayadayı, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Arkadaşlar bu mülakat tarihlerinin dağılımı soyadın ilk harfinin alfabetik sırasına göre mi yapılıyor?
Evet alfabetik siralamaya gore yapiliyor ama yazanlar adli yargidan mulakata girecek olan arkadaslar herhalde.Ben idari yargidan girecegim 11 Nisan mulakat gunu.
-
@zeze Hepsi aynı anda açıklanıyor diye biliyorum ben.
@Hakimadayadayı Evet hocam, soyismin ilk harfine göre.Sanıyorum ki ;
11-12 Nisan İdari
15-30 Nisan Avukatlıktan geçiş
1-31 Mayıs AdliSonuçlar da Haziran sonu-Temmuz başı açıklanır herhalde.
-
@vamos, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@zeze Hepsi aynı anda açıklanıyor diye biliyorum ben.
@Hakimadayadayı Evet hocam, soyismin ilk harfine göre.Sanıyorum ki ;
11-12 Nisan İdari
15-30 Nisan Avukatlıktan geçiş
1-31 Mayıs AdliSonuçlar da Haziran sonu-Temmuz başı açıklanır herhalde.
2016 yilinda yapilan sinavin mulakat sonuclari avukatlar icin daha erken aciklanmis.
-
@cura, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@hakimadayadayı, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Evet alfabetik siralamaya gore yapiliyor ama yazanlar adli yargidan mulakata girecek olan arkadaslar herhalde.Ben idari yargidan girecegim 11 Nisan mulakat gunu.
Ayni gundeyiz bnm 9.30
-
@vamos, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Nisan ayında önce idari adaylarını, sonrasında avukatlıktan geçişi alacaklar. Mayıs ayı ise adlici mezunları.
Herkese hayırlı mülakatlar@Hakimadayadayı link bu hocam. http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2019/subat/tarih.htm
Peki daha onceki senelerde idari,avukatliktan gecis,adli sonuclarinin aciklanma tarihlerini biliyor musunuz yani asliyi beklermiyiz?
-
@sikilaccisamatha
2016 sınavı; adli-idari birlikte açıklanmış avukatlıktan geçiş ise daha erken açıklanmış.
2017 sınavı; adli-avukatlıktan geçiş aynı anda açıklanmış. -
@fc-real-gdp çakışmadığı iyi olmuş hocam inşallah bunda da allah kolay yoldan geçirsin
-
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah arkadaşlar