İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@çinkoçaydanlık Güv. Sor. Formunun "Word" haline foto yuklememissiniz. Dosyanin Word halinde ustte Ekle sekmesi var ordan dosyanin "word haline" once resmi ekliyoruz. Sonra farkli kaydet pdf yapinca actiginizda 'fotografli' degisiklik yapilamayacak pdf hali olmali, o halini sisteme yukleyecegiz.
-
@rene783
Çok teşekkürler. :)))
Aynen öyle formu pdf ye çevirmeden önce fotoğraf eklemedim. -
Arkadaslar Merhaba
Basvuruya baslarken iibf mezunlari icin hangisini secmek gerekiyor ?- HAKIM-SAVCI ADAYLIGI-ADLI YARGI-IDARI YARGI-AVUKAT ADLI YARGI DOKTORA BASVURULARI mi? Yoksa
-HAKIM-SAVCI-IDARI YARGI MEZUN mu?
- HAKIM-SAVCI ADAYLIGI-ADLI YARGI-IDARI YARGI-AVUKAT ADLI YARGI DOKTORA BASVURULARI mi? Yoksa
-
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Arkadaslar Merhaba
Basvuruya baslarken iibf mezunlari icin hangisini secmek gerekiyor ?- HAKIM-SAVCI ADAYLIGI-ADLI YARGI-IDARI YARGI-AVUKAT ADLI YARGI DOKTORA BASVURULARI mi? Yoksa
-HAKIM-SAVCI-IDARI YARGI MEZUN mu?
HAKIM-SAVCI-IDARI YARGI MEZUN secinde Avukatlik durumu neden cikiyor iibf mezunlarinda?
- HAKIM-SAVCI ADAYLIGI-ADLI YARGI-IDARI YARGI-AVUKAT ADLI YARGI DOKTORA BASVURULARI mi? Yoksa
-
@sikilaccisamatha cevabınız sorunuzun içinde.
-
@idarhakim, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha cevabınız sorunuzun içinde.
Zaten sonradan farkettim tc no ile sadece alttaki secenek isaretleniyor ancak avukatlik durumu sorulmasi kafami karistirdi ukalalik yapana kadar cvp vermeyi deneseydin keske
-
Ben de idari yargidan mülakata gircem geçen hafta başvuru yapmıştım ama şmdi e devlette baktım başvurularım sayfasında bu sayfada adli hakim savcı adaylığı başvurularınız gözükür yazıyor. Başvuru durumumda ise onaylandı yazıyor. Tam anlam veremedim.
-
Bu arada hukuk mezunu değilim
-
@sikilaccisamatha siz de sormadan önce okusaydınız, orada kocaman doktora yazıyor. okuma yazmanız vardır herhalde.
-
@westakin hocam başvuru güncelle kısmı var oraya bir daha basıp sistemin doğru mülakatı seçip seçmediğini kontrol edin derim...
@sikilaccisamatha ve @idarhakim arkadaşlar küçük bir yanlış anlaşılma söz konusu. Birbirinize kırıcı konuşmayın. Hepimiz burda kardeşiz. İnanın şu geçici dünyada kalp kırmak kadar kötü bişey yok. Hatta bilirsiniz kalp kırmak Kabe yıkmaktan daha büyük günahtır.
Heleki bu olayda çok küçük bir yanlış anlaşılma var. O yüzden lütfen aynı kardeşlik duygusu ile devam edelim yarın hepimiz meslektaş olacaz inşAllah..Hayırlı akşamlar...
-
@idarhakim, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha siz de sormadan önce okusaydınız, orada kocaman doktora yazıyor. okuma yazmanız vardır herhalde.
Okuma yazmasi olmayanlar simavi kazanamiyor da anlayisi olmayanlar maalesef mulakatta.ne gereksiz insansin ya hadi isine
-
Arkadaşlar ben hem adli yargı hem de idari yargı sınavını kazandım.İki tane başvuru yaptım ama ikisinde de mülakat adı kısmında hakim savcı adaylığı yaziyor,idari hakim adaylığı yazmiyor,güncelle dediğimde de hakim savcı adaylığı yaziyor ikisinde de.Burda bir sorun var mı arkadaşlar,sizinkinde idari hakim adaylığı mi yazıyor?
-
Hakim adayları bu ne siddet bu celal, hepimiz heyecanlıyız ve yanlış yapma korkumuz var. O nedenle üyeler veya olmayanlar(yalnızca okuyanlar) destek olmak ve bilgi paylaşımı için buradayız. Biraz empati ile hosgorülü olalim. Birbirimize tahammülü ne zaman kaybettik. Arkadasların bilg. kullanımı veya bilgisi sizin kadar olmayabilir veya buraya güvendiği icin sormustur. Foruma zarar verir bu tarz yaklaşımlar. Simdi buna da cevap yetistirmeye çalısmayın aman:-)
-
@yorgan1071 Başvuruyu yaptıktan sonra ,yaptığımız seçim başvuruda görünmüyor .Av.dan geçiş başvurusu yaptım sırf bu sebeple de iptal edip tekrardan yaptım Av.dan geçiş olarak değil genel olarak hakim savcı adaylığı olarak görünüyor.
-
benim verdiğim yanıtta hiçbir ukalalık olmamasına rağmen arkadaş gereksiz bir tepki verdi ve sorun bu kadar büyüdü, rahatsızlık verdiğim için herkesten özür dilerim.
-
Arkadaşlar herhangi bir bilgide güncelleme yapsak dahi sistemde başvuru tarihi kısmında herhangi bir değişiklik olmuyor değil mi?
-
@hakimadayadayı olmuyor diye biliyorum hocam ama siz mutlaka başvurularım kısmında onaylandı ibaresini görüp görmediğinize emin olun..
-
@mehmetemir başvuru onaylandı diyor kardeş. Ben sadece tarih değişmediği için tereddüde düştüm ondan sormak istedim. Sağolasın.
-
@hakimadayadayı
Evet,güncelleme yaptıktan sonra daha önce yaptığımız onaylanan başvurumuzun tarihi değişmiyor . -
@çinkoçaydanlık Teşekkür ederim.