İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@sikilaccisamatha onu bilmiyorum hocam, ben biyometrik yükledim ne olur ne olmaz diye . belki personel gm aranıp sorulabilir.
-
Hocam biometrik foto dışında olmuyor. Basvuru ekranında ve örnek fotoda da özellikle belirtmişler ve göstermişler. Hiç riske etmeyin bu aşamada
-
Elektronik ortamdaki mülakat başvurusundan sonra Adalet Bakanlığı'na göndereceğimiz herhangi bir fiziki evrak var mı arkadaşlar? 2 yıl önce bakanlığa fiziki evrak teslimi oluyordu. Çok emin olmamakla beraber sanırım artık sistem değişmiş. Bilgisi olan süreç hakkında bilgilendirme yaparsa çok sevinirim. (Bu arada ben mezun adli yargıdan mülakata girmeye hak kazandım. En aktif başlık bu olduğu için buraya yazdım. Şimdiden teşekkürler.)
-
@hakimadayadayı. Ben de adli mezun basvurusu yaptım en canlı grup burası gerçekten. Gecen sene ilk defa belge teslimsiz basvuru yapilmis bu yıl da teslim yok. http://www.uyap.gov.tr/Hakim-Savci-Mulakat-Basvuru-islemleri
-
@sikilaccisamatha biyometrik fotograf olarak yazilmis o sekilde yukleyiniz
-
@rene783 Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
-
@burhankokci, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha biyometrik fotograf olarak yazilmis o sekilde yukleyiniz
Sakalli olmasi sorun olur mu acaba elimdeki tek biyometrik foto sakalli
-
Biyometrik fotoğraf yok normali kesin kabul etmiyor mu ya da eldeki normali biyometrik hale getirebilirler mi
-
Değerli arkadaşlarım mülakat sürecinde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Dualar hepimiz için..
İnşAllah tez zamanda bir daha sınav açılır da diğer arkadaşlarımız da kazanır..
Ne zaman hepimiz kazanır isek hepimiz mutlu oluruz...
Allah yardımcımız olsun...
@maxmin hocam imkanınız varsa biyometrik mutlaka çektirin çünkü normal Fotoğraf ile biyometrik fotoğraf çok farklı ölçütlerde hazırlanıyor. Hem bu fotoğraf Allah nasip ederse sizin adaylık süresi içindeki fotoğrafınız da olacaktır.
-
@sikilaccisamatha hocam sakalsız olmalı. Bu fotoğraflara tek tek bakıyorlar ve inceliyorlar. Çektirin adaylık süresi içindeki fotoğrafınız olsun.
Sonra ise Allah'ın izniyle cübbeli fotoğrafınız olur -
Güvenlik soruşturması formuna eklediğimiz fotoğraftan mı bahsediyorsunz? Henüz sadece onu indirdim dolduracağım. Gidip takım elbiseli foto bile çektirdm
-
Sanırım hala mülakat komisyonumuz belli olmamış, tarihler açıklanmadığına göre, bunun akademinin yapısındaki değişiklikle bir ilgisi var mı diye merak ediyorum açıkçası, bilgisi olan var mı?
-
@ezo evet hocam Güvenlik soruşturması formuna eklediğimiz fotoğraf.
-
@idarhakim Komisyon belli. 5 kişilik komisyon Bakan yardımcısının başkanlığında teftiş kurulu başkanı, ceza işleri- hukuk işleri- personel genel müdürlerinden oluşuyor. Geçen sene 7 kişiydi(akademi başkanı ve akademi yönetim kurulu üyesi vardı.)
-
@vamos akademinin tekrar olacağı haberi vardı ondan demiştim. eğer akademi tekrar geri dönecekse komisyonda oradan da üye olur.
-
@mehmetemir, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha hocam sakalsız olmalı. Bu fotoğraflara tek tek bakıyorlar ve inceliyorlar. Çektirin adaylık süresi içindeki fotoğrafınız olsun.
Sonra ise Allah'ın izniyle cübbeli fotoğrafınız olurHocam peki normal vesikalik var takim elbiseli sakalsiz o olur mu? Farkederler mi biyometrik olup ilmadigini
-
@sikilaccisamatha hocam biometrik yazıyor. şu aşamada riske atmaya hiç gerek yok
-
Herkese mülakat sürecinde başarılar diliyorum arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun. Biyometrik fotoğrafla ilgili benim de birkaç sorum olacak. Son bir ay içinde çekilmiş diyor ama av. stajı sırasında çekindiğim şimdiki halimle aynı olan cübbesiz, sakalsız takım elbiseli bir biyometrik fotoğrafım var bunu kullansam sıkıntı olur mu? Ayrıca biyometrik fotoğrafı bilgisayara tarayıcıyla falan mı aktardınız? boyutları, çerçeve ölçüsü falan yoksa direkt fotoğrafçınızdan mı aldınız?
-
@artiimkanlar hocam ben de o fotoyu kullandım. 1 ay konusu resme benzemesi acısından degisiklik yoksa problem olmaz. Fotografci, fotonun jpeg halini mail atmıştı. Normal fotoyu(fiziki) taramada renk farkliliklari olabiliyor ona dikkat edin.
-
@rene783 hocam çok sağolun. Bir arkadaşıma daha danıştım, ben riske atmayacağım, hem sürekli kullanılır nasip olursa yeni çektirsen fena olmaz dedi. Zaten evde ne tarayıcı var, ne de fotonun taranmış hali. Fotoğrafçı yolu gözüktü bize