İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@NoPainNoGain Merhaba dostum biraz geç gördüm o nedenle ancak yanıt verebiliyorum. Listelerin hazır olduğunu ve açıklanmanin yakın olduğunu biliyorum. Temmuz ayı bitmeden Bakanlık süreci bitirmek istiyor. Ancak net bir tarih işitmedim malesef. Diğer yandan sayıda 100 kişi kadar bi fire olmuş. Tamamı alınmayacak sanıyorum. Şimdilik durum böyle dostum. Daha net bilgi alırsam paylaşırım.
-
@geliruzmanı07 Sürekli böyle böyle gidiyor artık açıklanınca şaşırcaz gerçekten ya
-
@paretowilfredo Üstad idari hakimlikte mi fire olmuş zaten 100 kişi alınacaktı anlayamadım o kısmı
-
@paretowilfredo Üstad 100 kişilik fire nasıl olmuyor onu anlayamadım ben?
-
@NoPainNoGain Yok toplam sayı için dostum. Tüm sonuçları kastettim.
-
@paretowilfredo Anladım üstad teşekkür ederiz
-
İdari yargı hakimi arkadasım geçen hafta Perşembe günü sadece bakanın imzasına kaldığını, imzalarsa açıklanacağını imzalamazsa haftaya cuma açıklanacağını söylemişti o da güvendiği birinden duymuş. İnsallah yarin açıklanır.
-
Hayırlı cumalar, bugün beklemedeyiz.
-
Haftaya diyenler çoğalmaya başladı malesef. Var mı bugün ile alakalı duyumu olan ?
-
seninki olumsuz filan gibi dönüşler alan olmuş bu akşam açıklanır büyük ihtimal.
-
Arkadaşlar nedir son durum, takipte miyiz ?
-
@timuçin hocam şuan için hareketlilik var murat hoca hazır mıyız tarzı bir şey paylaşmış bugün bitebilir bu iş
-
@NoPainNoGain inşallah hayırlı ve olumlu bir şekilde biter hocam
-
@timuçin inşallah hocam burdaki arkadaşlarımız çok değerli insanlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
-
Forumda ki arkadaşlar sürecin başından beri çok seviyeli bilgi akışı sağladık hepiniz birbirinizden değerlisiniz insallah hepimiz kazanır birlikte yüz yüze tanışma fırsati olur meslektaş oluruz. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah
-
Allah'ım kalbim dayanmayacak artık. Heyecan bağımlılarına duyurulur. Hakimlik sonucu bekleyin:)
-
@çıkmadıkcandan inşallah bu defa doğrudur açıklanacağı 🤲
-
facebook gruplarına bakabilen var mı? yeni gelişme var mı?
-
@Kenan hocam sende bir duyum yok mu ?
-
Hayır en azından önceleri geceleri rahat ediyorduk. Şimdi oda kalmadı:(