İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@çıkmadıkcandan bir buraya bir memurlara bakıyorum. Nasip hocam..
Sabırla dua etmeye devam...
Bugün benimde çok içime doğuyor. 12'ye kadar Sabırla bekleyecem İnşAllah. Olmazsa da ne diyeyim..
Rabbim şu forumdaki iyi insanların hepsine kazanmayı nasıp etsin İnşAllah...
Allah sizden her daim razı olsun, bu zorlu süreçte bizleri yalnız bırakmadınız..
Allah sizleri en iyi mevkilere getirsin İnşAllah...
Gerçekten bu zorlu süreçte kardeşten farkınız olmadı. En zor süreçleri sizler sayesinde atlattık..
Rabbim razı olsun...
Selametle...
-
Kpss alan sınavı için şehir merkezine gidicem, sabahtan beri açıklamasın da ona göre giderim diye bekliyorum, 2 saatte otogarda bekledim yok, yola çıktım artık, sonuça otobusteyken bakmak zorunda kalicam sanırım. Tez zamanda hayırla sonuclanması temmennimi yineliyorum.
-
@Mehmetemir çok sağol hocam. Sizinde çok yardımınız oldu. Allah sizden de razı olsun. Şimdiden şunuda demek istiyorum. Kazanamazsam hakkımı herkese helal ediyorum. Sistemin bu sekilde olmasından giren arkadaşların sorumlu olmadığını düşünüyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için .
-
@timuçin Allah sınavınızda yardımcınız olsun İnşAllah hocam...
Tez zamanda açıklanır da herkesin önüne bakması nasip olur inşAllah...
@çıkmadıkcandan teşekkür ederiz hocam.
Sizler de Hakkınızı helal ediniz...
-
Pazartesi günü birliğime teslim olacağım. Askerde sınav sonucu beklemek istemiyorum ya insallah açıklanır bu akşam. Facebook’ta ciddi hareketli Murat Kaymak’ın grubu.
-
@mac aynen biri daha yazmış adalet bakanlığında çalışıyorum . Bugün gelecek diye.
-
bugünü de yolcu ediyoruz sanırım
-
Bu saatten sonra bir şey çıkmaz heralde?
-
Murat Kaymak Hoca(!) simdede "yatin" demiş
-
dakika da 250 kez kalp krizi geçirdiğim bi gün oldu.ben bakamayacağım sanırım sonucuma
-
@toranj Allah korusun hocam yıpratmayın bu kadar kendinizi
-
@NoPainNoGain öyle olmasına öyle ama insan yine de heyecanlanıyor:)
-
Vay arkadaş şaka gibi gerçekten . Tam anlamıyla bir yılan hikayesi. Artık çevremdeki insanlar böyle bir sınavın olmadığını düşünmeye başlayacaklar. Dün ablama diyorum açıklanıyor diye ; ablam bile gülüp " he , he " diyor. Bir süreç bu kadar kötü yönetilemez herhalde. Bakanlık olarak bir tarih vermek modern dünyada bu kadar zor olmamalı. Ya bırakayım bakmayayım lanet olsun diyorum 2 dakika sonra yine sitedeyim. Duyum fakirin ekmeği galiba
-
Murat Kaymak insanları bu kadar beklentiye soktuktan sonra özür dilemeye tenezzül etmedi. Şimdi kalkıp ben duyum olduğunu söylemiştim demesinler, kendileri grupta bir paylaşım yaptığında ne kadar itibar edildiğini bilmiyor olamaz. Bu sebeple büyük ayıp etmiştir.
-
@çıkmadıkcandan haklısınız hocam...
Allah sonumuzu hayr etsin İnşAllah...
Bazen insan sinir boşalması yaşayabiliyor heleki süreci sabote eden yalancı troller maalesef bizim duygularımızla dalga geçerek eğleniyorlar, onları muhatap almaya bile değmez maalesef ama insan dayanamıyor çünkü bir yerde canına tak ediyor. Bir insan nasıl başkalarının duyguları ile bu kadar çok dalga geçip kıs kıs gülebilir diye..
Dediğiniz gibi herkesin çevresinde o kadar çok bekleyen kişi varki onların stresi bile bu kadar çokken bizim stresimizi Allah bilir sadece..
Herşeyin hayırlısı...
Tek istediğim olumlu yada olumsuz sadece sonucu öğrenip ona göre önümü görerek plan yapmak..
Olumsuz olsa söz verdim kendi kendime asla üzülmek yok zira nasibimız bir sonraki sınav da yada başka meslekte olabilir. Herşey Allah'tan gelir. Bize düşen sabretmeye çalışmaktır..
Bizim için şer göründe hayr, hayr görünende şer olabilir..
Allah bize dayanma gücü versin inşAllah...
-
@çıkmadıkcandan hocam ben en geç bir gün önce veya aynı gün sabahına öğrenebilirim. Her duyum dan sonra adamı aradık daha aramaya yüzümüz kalmadı. Sana haber vereceğim dedi o kadar başka bir şekilde de kanalın yok malesef
-
@Kenan çok sağol hocam. Beklemeye devam o zaman
-
Bu forum duyum konusunda epey sessizleşti artık.
-
@mr-aday böylesi daha iyi. O yanlış duyumlar yüzünden insanlar geçen haftayı oldukça zor geçirdi.
-
Sadece bakan onayı kaldı bu onay geçtiğimiz cuma gelmediği için açıklanmadı. Bakan bey önümüzdeki hafta açıklanacağını ima etmiş hangi gün olur bilmem...