TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İdari hakimlik sınavı mülakat süreci

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    i̇dari hakimlik sınavı mülakat süreci
    135
    1040
    222061
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      dogacan @sikilaccisamatha Son düzenleyen:

@sikilaccisamatha onu bilmiyorum hocam, ben biyometrik yükledim ne olur ne olmaz diye . belki personel gm aranıp sorulabilir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • R
        Rene783 Son düzenleyen:

Hocam biometrik foto dışında olmuyor. Basvuru ekranında ve örnek fotoda da özellikle belirtmişler ve göstermişler. Hiç riske etmeyin bu aşamada

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • H
          Hakimadayadayı @Rene783 Son düzenleyen:

Elektronik ortamdaki mülakat başvurusundan sonra Adalet Bakanlığı'na göndereceğimiz herhangi bir fiziki evrak var mı arkadaşlar? 2 yıl önce bakanlığa fiziki evrak teslimi oluyordu. Çok emin olmamakla beraber sanırım artık sistem değişmiş. Bilgisi olan süreç hakkında bilgilendirme yaparsa çok sevinirim. (Bu arada ben mezun adli yargıdan mülakata girmeye hak kazandım. En aktif başlık bu olduğu için buraya yazdım. Şimdiden teşekkürler.)

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            Rene783 @Hakimadayadayı Son düzenleyen:

@hakimadayadayı. Ben de adli mezun basvurusu yaptım en canlı grup burası gerçekten. Gecen sene ilk defa belge teslimsiz basvuru yapilmis bu yıl da teslim yok. http://www.uyap.gov.tr/Hakim-Savci-Mulakat-Basvuru-islemleri

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              burhankokci @sikilaccisamatha Son düzenleyen:

@sikilaccisamatha biyometrik fotograf olarak yazilmis o sekilde yukleyiniz

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • H
                Hakimadayadayı @Rene783 Son düzenleyen:

@rene783 Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

• S
                  sikilaccisamatha @burhankokci Son düzenleyen:

@burhankokci, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci

@sikilaccisamatha biyometrik fotograf olarak yazilmis o sekilde yukleyiniz

Sakalli olmasi sorun olur mu acaba elimdeki tek biyometrik foto sakalli 🙂

Mehmetemir 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • MaxMin
                    MaxMin Son düzenleyen:

Biyometrik fotoğraf yok normali kesin kabul etmiyor mu ya da eldeki normali biyometrik hale getirebilirler mi

" No pain , no gain "

• Mehmetemir
                      Mehmetemir @MaxMin Son düzenleyen:

Değerli arkadaşlarım mülakat sürecinde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Dualar hepimiz için..

İnşAllah tez zamanda bir daha sınav açılır da diğer arkadaşlarımız da kazanır..

Ne zaman hepimiz kazanır isek hepimiz mutlu oluruz...

Allah yardımcımız olsun...

@maxmin hocam imkanınız varsa biyometrik mutlaka çektirin çünkü normal Fotoğraf ile biyometrik fotoğraf çok farklı ölçütlerde hazırlanıyor. Hem bu fotoğraf Allah nasip ederse sizin adaylık süresi içindeki fotoğrafınız da olacaktır.

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...
                      Dualar tüm kardeşlerimiz için...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • Mehmetemir
                        Mehmetemir @sikilaccisamatha Son düzenleyen:

@sikilaccisamatha hocam sakalsız olmalı. Bu fotoğraflara tek tek bakıyorlar ve inceliyorlar. Çektirin adaylık süresi içindeki fotoğrafınız olsun.
                        Sonra ise Allah'ın izniyle cübbeli fotoğrafınız olur 😊

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • E
                          ezo Son düzenleyen:

Güvenlik soruşturması formuna eklediğimiz fotoğraftan mı bahsediyorsunz? Henüz sadece onu indirdim dolduracağım. Gidip takım elbiseli foto bile çektirdm 😂

• I
                            idarhakim Son düzenleyen:

Sanırım hala mülakat komisyonumuz belli olmamış, tarihler açıklanmadığına göre, bunun akademinin yapısındaki değişiklikle bir ilgisi var mı diye merak ediyorum açıkçası, bilgisi olan var mı?

vamos 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • Mehmetemir
                              Mehmetemir @ezo Son düzenleyen:

@ezo evet hocam Güvenlik soruşturması formuna eklediğimiz fotoğraf.

• vamos
                                vamos @idarhakim Son düzenleyen:

@idarhakim Komisyon belli. 5 kişilik komisyon Bakan yardımcısının başkanlığında teftiş kurulu başkanı, ceza işleri- hukuk işleri- personel genel müdürlerinden oluşuyor. Geçen sene 7 kişiydi(akademi başkanı ve akademi yönetim kurulu üyesi vardı.)

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • I
                                  idarhakim @vamos Son düzenleyen:

@vamos akademinin tekrar olacağı haberi vardı ondan demiştim. eğer akademi tekrar geri dönecekse komisyonda oradan da üye olur.

• S
                                    sikilaccisamatha @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci

@sikilaccisamatha hocam sakalsız olmalı. Bu fotoğraflara tek tek bakıyorlar ve inceliyorlar. Çektirin adaylık süresi içindeki fotoğrafınız olsun.
                                    Sonra ise Allah'ın izniyle cübbeli fotoğrafınız olur 😊

Hocam peki normal vesikalik var takim elbiseli sakalsiz o olur mu? Farkederler mi biyometrik olup ilmadigini

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • T
                                      toranj Yasaklı @sikilaccisamatha Son düzenleyen:

@sikilaccisamatha hocam biometrik yazıyor. şu aşamada riske atmaya hiç gerek yok

• A
                                        artiimkanlar Son düzenleyen:

Herkese mülakat sürecinde başarılar diliyorum arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun. Biyometrik fotoğrafla ilgili benim de birkaç sorum olacak. Son bir ay içinde çekilmiş diyor ama av. stajı sırasında çekindiğim şimdiki halimle aynı olan cübbesiz, sakalsız takım elbiseli bir biyometrik fotoğrafım var bunu kullansam sıkıntı olur mu? Ayrıca biyometrik fotoğrafı bilgisayara tarayıcıyla falan mı aktardınız? boyutları, çerçeve ölçüsü falan yoksa direkt fotoğrafçınızdan mı aldınız?

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • R
                                          Rene783 @artiimkanlar Son düzenleyen:

@artiimkanlar hocam ben de o fotoyu kullandım. 1 ay konusu resme benzemesi acısından degisiklik yoksa problem olmaz. Fotografci, fotonun jpeg halini mail atmıştı. Normal fotoyu(fiziki) taramada renk farkliliklari olabiliyor ona dikkat edin.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • A
                                            artiimkanlar @Rene783 Son düzenleyen:

@rene783 hocam çok sağolun. Bir arkadaşıma daha danıştım, ben riske atmayacağım, hem sürekli kullanılır nasip olursa yeni çektirsen fena olmaz dedi. Zaten evde ne tarayıcı var, ne de fotonun taranmış hali. Fotoğrafçı yolu gözüktü bize 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 7 / 52
                                            • İlk ileti