2019 Hakim Yardımcılığı
-
@geneldüğümler sınav var mıdır ya duyumu olan yok mu
-
@kkendinehakim bilgim yok dostum, açıkçası herhangi bir duyum alabileceğim bir kanal da yok, bekleyip dua edeceğiz..
-
@geneldüğümler inşallah ya
-
Mülakat tarihlerinden haziran sınavına dair çıkarım yapabiliriz, zira mülakat sonuçlarının açıklanmasından sonra yazılı yarışma sınavı yapılıyor. Mülakat tarihleri geçe kalırsa sınav zaten olmayacaktır...
-
@hakan1908 secim sonrasın kalacakmış mulakat ve bence açıklanmasıda uzun sürer 4800 kişi ve sınav olmaz. Ben bugun duydum seçim sonrasına kalacağını
-
Arkadaşlar sınav bu yıl olacak ama aralık da olacak ben %80 eminim haziran gelirse bi ihtimal o da adli gelir
-
@hakimeadayi son olaylrdan sonda haziran cok cok düşük ya
-
@kkendinehakim nerden duydunuz?
-
@1umut neyiiiii?
-
@kkendinehakim mulakatlarin secim sonrasina kalacagini duydum demissiniz ya onu sordum
-
@hakimeadayi tabiki bu yıl olacak ztn senede en az bir tand sımav oluyor ztn ????
-
@1umut bi hocadan. Ama insallah dogru defildir 2-3 güne mulakat için ilan gelir keske subat sonu baslasalar seçim sonrası olursa biteriz cidden haziranda olmaz bnce
-
@kkendinehakim doğru hocam ben düşüncemi söyledim zaten
-
http :// www. kpsscafe. com.tr /m/adalet-personeli/10-bin-ikm-ve-katip-alinacak-iste-basvuru-sartlari-h92995.html 1600 hakım savcı dıyor dogru mu bu ?
-
Evet dogru.1000 mezun adli,500 avukatliktan adli,100 idari hakim.Aralik'ta girdigimiz sinav iste.
-
hakim yardımcılığı veya savcı yardımcılığı derken bu iş maliyenin üstatlık ilişkisine dönmesin.
-
@gizemce bu sitenin özelliğidir sanki sürekli yeni alımmış gibi eski ilanları veya yalan yanlış haberleri paylaşır.
-
Gecmıs sınavı gelecek sınav olarak gostermek ne kadar sacma bian için ümitlenmıstım
-
@geneldüğümler araşık için 200-300 alım deniyor
-
@kkendinehakim O Diyenlere Söylersin Bundan sonra Hiç Alım Olmayacakmış. Öyle söyleniyor dersin.