24 Şub 2019 07:54

@kpssasgkdenet Hocam kimse sana geç olmuş çalışma diyemez ki sen bile pişman olmamak adına bunca süreyi boş geçirmek istemezsin. Ayrıca zaman çok da kısa değil. İyi bir planlamayla güzel puan alabilirsin. Bu planlamadan kastım saat 8 de uyandım 8.10 yemek 8.20 lavabo şeklinde olmasın. Hem gerçekçi olmuyor hem de uyamıyorsun genelde. Ben günü ikiye bölüp sabah 1 ders (9-1) arası öğleden sonra 2. ders (2-6) arası şeklinde çalışmıştım. Bir sayısal bir sözel ders şeklinde bölmek sıkılmanı da önlüyor. İktisat- maliye, ya da muhasebe-hukuk şeklinde. İktisat tufan samet son dörtlü ise tetra ya da analiz işini görür. B grubu içinse akşam 2 3 saat çalışmak bence yeterli olur çalışan arkadaşlar daha iyi bilirler ancak videolardan eksiğini tamamlayıp pegemden soru çözebilirsin. Hem A hem B grubunun olmazsa olmazı deneme. Korkma çözmeye ve son ay özellikle her gün çözüp spesifik konu eksiğini tamamlarsan bu işin olmaması için hiç bir sebep yok. Ancak ikinci bi plan da olabilir bu yıl yds çalışıp en azından onu aradan çıkarıp eylül yds den sonra gelecek sene için de kpss ye çalışabilirsin. Burada da karar sana bağlı.