2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@ziggurat muhasebe kaç gelmiş?
-
@madonna1 Hocam sizin nasıl geldi ortalama? İyi geçti demiştiniz. Mülakata kalabildiniz mi?
-
tamam sınavı geçme şansımı biraz düşük görüyordum da gayet iyi geçen hukuk sınavımla, facia olan para banka sınavım arasında 3 puan olmasına gerçekten anlam veremiyorum. Hukukları okurken nasıl bir beklenti içerisindeydiler acaba da bu kadar düşük puanlamışlar, çok acayip.
-
@zafonte ben de 0,8 ile girememisim çok üzgünüm matematikten daha yuksek bekliyordum, itiraz etsem bilmiyorum sonuç değişir mi
-
İtiraz mailine üzülmeyin canınız sağolsun mealinde cevap yazmışlar:) bilgi edinmeden yazacağım ben. O zaman ciddiye almaları gerekir diye düşünüyorum. Ben bu tarz bi notlama görmedim çünkü.
-
ben 1. gruptan girdim. kesin gecerim diye dusunmuyordum ama 1.5 puan ile kacirmak uzdu. ben de notlamanin cok kit oldugunu dusunuyorum arkadaslar.
-
@ziggurat bana yanıt gelmedi sadece sonucu bildirim maili geldi azmini artır falan diye. Size itiraz mailine mi yanıt geldi?
-
@elifff bana da aynı mail geldi. İtirazıma istinaden gönderilen bir mail gibi süşündüm geleni. Herkese geldi mi o mail
-
@ziggurat herkese geldi o mail
-
İtiraz prosedürü var mı arkadaşlar? Yani kurum itiraz kabul ediyor mu acaba?
-
Sınavı geçen kimse yok mu arkadaşlar?
-
Sınavı geçenler yazmıyor arkadaşlar merak etmeyin. Yoksa illaki geçenler var.
-
Ben 5. Gruptan mülakata hak kazanmışım arkadaşlar :))
-
@kamups 5. Gruptan mülakata kalan kaç kişi var acaba ?
-
@kamups sınava hangi kaynaklardan hazırlandınız ?
-
@kamups ben de mülakata hak kazanmışım 5.gruptan acaba tavan puan kaç ve kaç kişi çağrıldı
-
Arkadaşlar sınava girilen gruba göre işe başlayanlar arasında çalışma konusu fark ediyor mu?
-
@kamups tebrik ederim hocam inşallah mülakatı da geçersiniz:)
-
@gençişsiz Teşekkür ederim, sağ olun
-
@johndoe66 sınav kâğıtlarınızın yeniden okunmasını talep edecek misiniz?