2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığı maaşları hakkında bilgisi olan var mı internette çok farklı rakamlar verilmiş
-
matematik grubundan girecek kimse yok mudur forumda? 2018 yılındaki alımın başlığına da baktım her grup konuşulmuş 3.gruptan ses yok
matematik/istatistik grubundan girecek arkadaşlar benimle iletişime geçebilirse çok mutlu olurum. belki kaynak paylaşımı yaparız ve faydalı olur. -
@bluephantom sanırım daha önce yılda iki defa hiç ilan açılmamış. Ama neden olmasın. Tekrardan yılın ikinci yarısı için olabilir.
-
arkadaşlar kolay gelsin herkese. Para banka konusunda biraz sıkıntım var bu sınavı da kapsayacak şekilde önereceğiniz kitap vs var mıdır?
-
@mulkiyeli1i Mishkin'in kitabı en doğru adres.
-
@bluephantom hocam inceleyeceğim ama aradığım kitapmış gibime geldi şöyle bi bakınca teşekkür ederim
-
Örgüt kuramı için kitap önerileriniz var mı arkadaşlar ?
-
@kamups aöf
-
@ichbin1berliner teşekkürler
-
Arkadaşlar ben ik ile görüştüm hem denetçiye hem uzman yardımcısına başvurabiliyoruşuz sınav günleri farklı olduğu için bilginiz olsun
-
Geçen sene 81 ile 5. gruptan, 83 ile 2. gruptan çağrılan olmuş.
-
- grup tahminen kaç ile kapatır?
-
@tonyukuk646 hocam 5.grup tabanla kapatır mı ne dersiniz yani 80 ile?
-
@mmzgrk90 Vakıf bank sınavı ile çakışmayan arkadaşlar için güzel bir fırsat her ikisine de girebilmek
-
@gençişsiz Geçen sene muhtemelen tabana kadar inmiş 5. grup ama 180 kişi çağırmışlar bu sene 100 kişi nası etkileyecek bilmiyorum. Ben de 2. gruptan başvurmayı düşünüyorum 84 puanla olabilme ihtimalini düşünüp çalışmak en iyisi
-
@tonyukuk646 hocam haklısınız hakkımızda hayırlısı olsun
-
@mulkiyeli1i miskin biraz ağır gelebilir.Ve Türkiye de ki Para Banka literatüründen biraz uzak.Fatih Ozatayın para banka kitabını daha uygun buluyorum..
-
@akademili tamam teşekkürler bakarım ona da
-
@akademili Mishkin'in Türkiye uygulamasından uzak olduğu doğru ama dünya üniversitelerinde temel kaynak kitabıdır. Fatih Özatay'ın kitabı Türkiye'ye göre çok spesifik ve yerine göre sınav için etkisiz kalabiliyor ama göz atılabilir.
-
Arkadaşlar Yönetici asistanı için bir arkadaşım başvuracak pozisyon hakında bilgisi olan var mı?