kızılay personel alımı 2019
-
@esra001 referanslar mülakattan sonra aranıyor. Sizden isterler zaten. Görüşme olmadan referans aranmıyor.
-
@alya bu Laboratuar dısında Alım yok mu acaba
-
Merhaba Arkadaşlar
Laboratuar dışında alım yok mu acaba Hepsi sınavlı mı Boyle
-
@luyano arada referans olmasının mantığını anlayamadım, kimler referans olabiliyor hangi özellikleri taşıması gerekir.
Neden birebir iletişime geçmek yerine nispeten çetrefil bir yol tercih ediliyor?
bu içerisinde bulunduğumuz belirsizlik hiç hoşuma gitmiyor, en yakın zamanda bilgi almak için kızılay ile yeniden iletişime geçmeyi deneyrceğim, bilgi alabilirsem sizinlede paylaşırım -
@esra001 normalde de özgeçmişlere ekleniyor referanslar. Daha önce danışmanınız olan öğretim görevlisini veya daha önce çalıştığınız kurumdaki yöneticilerinizi referans olarak gösterebilirsiniz.
-
@ibrahimsahin başvurmuşdum ben ama ne olumlu ne olumsuz bi dönüş olmadı maalesef
-
@yasmin0502 hocam beni eylül ayında aramışlardı ama haftada iki gün yüksek lisans dersim olduğu için alamayacaklarını söylemişlerdi. yani görüşmeye bile gidememiştim
-
arkadaslar selam beni bugun aradilar surecimi olumlu tamamlandi tam 4 ay surdu is teklifi yapildi merak etmeyin sizede donerler hersey gonlunuzce olsun
-
@sariyer sinava ne zaman girmistiniz acaba
-
@sariyer gözünüz aydin.mulakata hangi süreçte girmiştiniz. Neler sordular
-
@sariyer hayırlı olsun hangi pozisyon için basvurmustunuz
-
@sariyer beni sınav için bile bilgilendirmediler sınava bile cagirmadilar
-
merhaba ben geçen senede kbkp için başvuru yapmıştım bu senede başvuru yaptım yaklaşık 8 yıldır kan bankasında çalışıyorum.7 yıldırda sertifikam var fakat başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır şeklinde bile bir mail almadım.Neye göre bir eleme veya seçim yapıyorlar anlamış değilim doğrusu.
-
@sariyer hangi pozisyon ıcın bana maıl attılar ama sonra Donus yok nedense
-
@sariyer hayırlı olsun ne zaman başlayacaksınız işe belli mi tarih
-
Arkadaşlar daha önce mülakata gidenler ingilizce sınavı hakkında bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Zorluk derecesi nedir, nasıl bir sınav acaba?
-
@sariyer tebrik ederim hayırlısı olsun darısı bizim başımıza. Şu mülakat sürecinden bahseder misiniz acaba. Online sınav sürecini tamamladık buradaki çoğu kişi. Bundan sonrasında sınavı geçersek mülakatta bizi neler bekliyor ? Bilgilendirirseniz seviniriz. Bide hangi pozisyon içindi sizin
-
@ibrahimsahin başvurduktan sonra ne kadar süre sonra dönüş saglamışlardı size bide hangi sehir içindi ?
-
@didem hangi pozisyon için ıngilizce sinavi var? Belki yardimci olabilirim
-
@esra001 referanstan kasıt yeni mezun iseniz hocalarınız çalışıyorsanız yöneticileriniz. Ama maalesef içinde bulunduğumuz zaman koşullarından referans denilince herkes torpil diye düşünüyor. Ben birebir öyle olduğuna çok defa şahit oldum ve bu konuda çok üzgünüm. Kızılay için şahit olmadım ama herkes girenlerin çoğunluğu için torpilin varlığından bahsediyor. Hakkı ile girenler de var tabiki forumda resmen çırpınan arkadaşlarımız. Çok şükür bugün @sariyer arkadaşımizdan da hayırlı haberini aldık. Darısı hakkı ile bekleyenlerin başına.