kızılay personel alımı 2019
-
@alya Biyoistatistik uzmanı olarak çağırıldım. Teşekkür ederim
-
@didem merhaba, hayırlı olsun siz ne zaman başvurmuştunuz pozisyona
-
@didem bizim genel kultur ve yetenek soruları ALES mantik soruları kıvamındaydı. YOK DIL sınavlarına bak bence. Fen bilimlerine ve saglik bilimlerine. YDS kadar kasmazlar sanirim
-
@ozlemb Umarım olur, teşekkür ederim. Başvurduğumu hatırlamıyorum açıkçası Özgeçmiş oluşturduğumu da telefon aldıktan sonra hatırladım. İhtiyaç durumuna göre geri dönüş oluyormuş demek ki
-
@alya Siz Kızılayda çalışıyor musunuz? Bir de ingilizce sınavı yazılı mı oluyor yoksa sözlü konuşma şeklinde mi?
-
@didem kızılaykariyerde başvurduğunuz ilanlara ve tarihlerine bakılabiliyor. İlanın aranılan niteliklerine bakarsanız sınav sözlü mü yazılı mı olacak belki bir fikir üretebiliriz
-
@ozlemb Ben çok başka ilanlara başvuru yapmışım kasım ayında hatta yayından kaldırılmış. Demek ki başvurmadığınız bir pozisyon için de özgeçmiş bilgilerinize göre davet alınabiliyor.
-
@didem evet cv deneyimlerinize göre de çağırılmış olabilirsiniz mülakatınız ne zaman? Süreçle ilgili bize fikir verebilmesi açısından soruyorum
-
@ozlemb Cuma günü
-
@didem umarım sonucu alır başarılı olursunuz. Sizi aradıklarında sadece mülakat tarihi mi verdiler yoksa ayrıca telefon mülakatı mı yaptılar? Telefon mülakatı yaptılarsa ne gibi sorular sordular?
-
@didem ben de siz gibi is ilanina başvurdum. Kan bağışçısı kazanimi birimine. Biz burda arkadaslarla bilgilerimizi paylasip birbirimize hem yardimci hem de destek olmaya çalışıyoruz. Sizden baska da ingilizce sinavina girecek olan yoktu sanirim. O yuzden dedim belki yardimci olabiliriz diye umarim hakkımızda hayırlısı olur
-
@didem hayırlı olsun.
geçen hafta cumartesi yada pazar günü bizimle beraber mi yapıldı sınavınız yoksa daha önce mi? Tahmini ne kadar süre sonra dönüş alınıyor merak ediyorum da bende yabancıdil sınavının yökdil düzeyinde olabileceğini düşünüyorum. -
@yasmin0502 temmuz ayında başvurmuştum sanırım. sadece ankarayı seçmiştim
-
@ozlemb Umarım, teşekkür ederim. Telefon mülakatı yapılmadı, benim bölümümden alım çok fazla yok sanırım direk Biyoistatistik alanında istedikleri için mülakatta veri analizi gibi şeyler yapılacakmış, bir de ingilizce mülakat
-
@esra001 Her pozisyon için süreç farklı sanırım, mülakat sınav şekli de farklı diye düşünüyorum. Ben girmedim sizinle sınava, daha farklı bir sınav olacak galiba veri analizi üzerine, benim de hiç bilgim yoktu açıkçası
-
@didem anladım, teşekkürler
Umarım iyi geçer yarın sınavınız -
Arkadaşlarrr kan bankası personeli flebotomist pozisyonu icin donus olan varmi hic ses cıkmiyor yine bir sey merak esiyorum eger sinavda basarisiz olduysak bu mail ile bize bildirilecekmi ??? Bilen varsa lütfen cevaplasın...
-
@ibrahimsahin bölümünüzün nedir hocam ?
-
@yasmin0502 mezun olduğum bölümü soruyorsanız eğer, pdr
-
@didem Hocam merhaba, burada bulunan ve mülakat bekleyen arkadaşlarımız için mülakat deneyiminizi bizim ile paylaşmanız mümkün müdür? Burada işe başlamadan önce bilgi almak için sorular soran arkadaşlarımız işe başladıklarında yahut olumlu dönüş aldıklarında maalesef soruları yanıtsız bırakıyorlar, bu nedenle siz süreç hakkında bilgi verirseniz işe başvuranlar için faydalı ve değerli olacağını düşünüyorum.