kızılay personel alımı 2019
-
Mülakata giren arkadaşlar, mülakatınızı ik mı yaptı?
-
Arkadaşlar insan kaynakları numarasını bilen varmı acaba ? Ulaşabiliyormuyuz telefon ile soru sormak için?
-
@semihylc ulasiyorsunuz da net bu cevap vermiyorlar bazen bağlamıyorlar diğer gün arayınca bağlıyorlar ben aradım dün kizilay başkanlık secimi varmış onun için insan insan kaynakları yerinde değilmiş bu hafta
-
Bir daha ki alim ne zaman olur sizce
-
arkadaşlar lab/flebotomist için 23 ocakta başvurmuştum daha sonra ilanlar kapatılınca cv uygun olan kişilere olumlu mailler gelip online ve görüntülü sınav daveti geliyor 100 soruluk sağlık sorularıda vardı içinde.
15 gün önce falandı mail geldi online sınavı geçmişim antep te mulakata çağırıldım. 28 marftta mülakata girdim ve iyi geçti sohbet havası kişiliğini tanımaya çalışıyorlar ve laboratuvarla ve kan almayla alakalıda soruyorlar. mesela kan ürünleri ek işlemleri vs. olumlu olumsuz 1 ay içinde döneceklerini söylediler.şöyle soyleyim süreç uzun hemen giremiyorsunuz çeşitli aşamalardan geçiyorsunuz.İnşallah benimki olur arkadaşlar sonrasında bilgilendirme yapacağım sizede
bu arada olumsuzlarada mutlaka mail geliyor gelen arkadaşlarım var çünkü duyumlarıma göre de mayıs ayında tekrar alım yapılacak takip edin ama kızılaykariyer diye bir sayfa var oraya özgeçmiş bırakın kariyer.net ten değil -
@semosh öncelikle teşekkürler. Peki tecrübeye bakılıyor mu yeni mezunlara da şans tanınıyor mu bi bilginiz var mı? Sizin tecrübeniz var mıydı?
-
@semosh bende nisandan sonra alim yapılacak diye duydum inşallah alim yapılır benim cv tüm şartlar uymasına rağmen değerlendirilmeye alınmadım
-
ankarada mülakata girip belge sordukları oldu mu hiç ?
-
@semosh mülakt sonrasında sizden de diploma fotokobisi fotopraf vs istedi mi acaba
-
mülakat esnasında bizden diploma fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğraf aldılar...
-
@haydin03 benden de sonrasında ankaraya kargolamamı istediler
-
@ayse285 tecrübeye çokta bakılmıyor cv ler otomatik filtrelemeyle filtreleniyor online sınavdan yüksek alanlar görüşmeye çağırılıyor. mülakatta karar veriliyor. Kızlay zaten eğitimler sürekli düzenliyor aldığı personele bu nedenle çokta önemsenmiyor özellik tecrübeli yazmayan ilanlarda.
-
@derca yaş kriteri önlisans mezunu askerlik gibi şartlarıda vardı seyahat engeli vb onlarıda doldurun.İnşallah olur
-
@ilknr evet alındı. götürseniz iyi olur sonrasında kargoyla uğraşmayın.
-
@semosh ben bilmiyordum başta istmediler mülata dün girdim dün istediler
-
@semosh hepsini doldurdum seyahat engeli yok her yerde çalışırım tecrübem var onlisansim
-
@derca nasıl ulaşabilirim acaba benden mülakat sonunda diploma fotokopisi fotoğraf vs istediler adrese kargoladım ancak kapıya gidildiğinde bi sonuç alınamıyor teslim edemedim o yüzden ulaşmam gerek
-
@ilknr +90 312 430 23 00 kızılay iletişim numarası durumu anlatıp insan kaynaklarına bağlatabilirsiniz
-
@derca çok teşekkür ediyorum
-
@semosh banada aynı şekilde kızlay kariyerdeki cv nize ek olarak diplomanızı koymanız yeter dedi ik
bide görüşmeniz nasıl geçti acaba beni çok tuaftı yani kızılay gibi bi kurumun çok lakayıt basit bi görüşmesi tuaf geldi bana