kızılay personel alımı 2019
-
@alya alan ile ilgili ne sorular sorulmus acaba bi bilginiz war mi
-
@adara aferez makinasını sormuslar prensibini vs. Ben kbkb basvurdum. Bize ne soracaklardı hicbir fikrim yok burdan da defalarca yazdim cevap veren olmadi
-
@alya nasil yani sınav genel kültür genel yetenek değil miydi ?
-
@derca matematik, sayisal mantik, sözel mantik, genel kültür ve son olarak alan bilgisi diyo. Ben goremedim yetistiremedim sinavi
-
Arkadaslar sizce sinava kac kisi giriyor yani kac kisilik bir grupla ic iceyiz insalah herkesin gonlune gore olur
-
@alya anladım hadi ya hayırlısı olsun inşallah gecersin
-
@alya baska ne tur sorular sorulmus acaba detayli bilgi alma sansiniz war mi acaba
-
Arkadaşlar gençlik çalışanı ya da shu pozisyınu için hala geri dönüş alan olmadı mı ? Bu arada bu platformadakiler için bunu asla söylemiyorum ama yakından tanıdığım bir kişi kızılay’ın çoğunlukla torpil yaptığını söyledi. Diyelim ki 10 kişi alınacak bunun yarısından fazlası torpilile geliyormuş. Sözüm meclisten dışarı arkadaşlar burda ki arkadaşların torpil yapmadığını biliyorum ve bunu üstüne basa basa söylüyorum öyle olsa bu platformda işi olmaz. Bu arada sınav her pozisyon için yapılıyor mu ?
-
Arkadaslar insan kaynaklarini ariyorum ama cvp veren yok ,cagri merkezindende insan kaynaklarini baglamiyorlar maille ulasin diyorlar.insan kaynaklarinin direk numarasini bilen arkadaslar bana ozelden yollayabilirmi
-
@ruka ya diyorum ya bunlar değişik 2 gün üst üste aradım ben insan kaynaklarına bağladılar bugün aradım beni de baglamadilar
-
@derca daha once aradigimda bagliyorlardi ama bir haftadir baglamiyorlar, ne yapmaya calisiyorlar bende anlamadim
-
@ryhnkra torpili olan insan zaten platformda zaman gecirmez gonul rahatligiyla hayatina devam eder bizim gibi strese girip acaba bir haber varmi diye her dakika platformda yazilanlari okumazsinav var veya yok diyemiyorum cunku yok olan sinavlar var,var olan sinavlar yok oldu hergun sistem degisiyor artik ne cikarsa bahtimiza yeterki çıksın
-
@ruka bence de yeterki çıksın yeter ki cagirsinlar
-
@ruka aradım bugün bağladılar dediler bu ilk degerlendirilenler onların sınavı iptal oldu bi daha sınav yapacaz bu hafta sınav bittikten sonra yine değerlendirmeler basliyacak
-
@derca tesekkurler hadi insallah bizede guzel haberler gelir
-
@derca inşallah herkes güzel sonuçlar alır. Peki belli bir pozisyon için mi söyledi bunu yoksa diğer pozisyonları da kapsıyor mu acaba ?
-
@ruka amin inşallah yaaaa
-
@ryhnkra ben flebotomist ilânı için sordum bunu dedi bana diğerleri için gecerlimi bilmiyorm
-
KBKP için haber alan varmı arkadaşlar
-
@eclectus pazar sınav olacaklar sanırım