kızılay personel alımı 2019
-
@eclectus malesef yok
-
Arkadaslar az once insan kaynaklarina ulastim kbkp ekim ayi ve ocak ayinda basvuranlar icin sinav yapiliyormus yenibir ilan yayinlanmadigi surecede yeni bir sinav olmayacakmis
-
@ruka bana sınav daveti gelmedi üzücü
-
@eclectus banada gelmedi ,bir ihtimal ocak ayi basvuranlar icin sonra yapiliyordur diye dusunmustum ama tum umutlarim az once bitti
-
@ruka forumda birkaç kez ocak ayında başvuru yapıp dönüş alan varmı diye sordum ama cevap veren olmadı belkide düşündüğünüz gibidir
-
@eclectus bende oyle umutlanmistim ama insan kaynaklari yarinki sinavin son oldugunu soyledi
-
@ruka benimde bir telefon görüşmem olmuştu ik diye bağladıkları kişiyle pek bir bilgi sahibi değil gibi gelmişti bana
biri derseki ben ocak ayında başvuru yaptım sınav daveti aldım o zaman tamam derim -
@eclectus insallah dediginiz gibidir.
-
@aspasha Merhaba hocam, işe başlangıcınızdan itibaren yaklaşık bir ay geçti. Sizin de forumda çoğunlukla online olduğunuzu görüyorum. İş, ortam, sosyal haklar, yan haklar ve görev tanımınızla ilgili ilk izlenimlerinizi bizimle paylaşabilir misiniz? Ayrıca fikir edinebilmemiz açısından maaşı tam söyleyemeseniz bile bir aralık verebilir misiniz? Burda KBKP pozisyonuna başvurmuş veya başvuracak arkadaşlar için de iş tanımı ve çalışma ortamı açısından bilgilendirici olacağını düşünüyorum. İnternet ortamında yeterli bilgi yok, sizin paylaşımlarınız bu açıdan çok değerli olacaktır. Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Maaş konusunda nette bile adam akıllı bilgi yok bende anlamadım.En son hemşire arkadaşımız 3000 tl demişti ,diğer birimler ne alıyor ortalama nedir bende merak ediyorum.
-
Kızılay personel maaşları diğer kurumlarda aynı işi yapanlara göre daha düşük oluyor. Net maaş aralıklarını ben de bilmiyorum.
-
@ozlemb merhabar
Maaslar ortalama bir öğretmen maaşı diyebilirim artı prim,yemek,yol, yıldar bir kıyafet yardımı , yılda bir perfonmans primi ve aylık kıdem tazminatı (yol bir gidiş geliş otobüs ücreti yemek günlük 11 tl )
Tabi maaşınızı iki yıl %20 kesintili alacaksını ve ilk iki ay prim alamıyacaksınız -
@aspasha merhabalar mülakat için cagrildiginizda ne tarz da sorular soruldu.
-
@alya çok şaşkınım, bunlar nasıl soru kimbilir PIT testinde bizleri hangi öngörülemez sorular
bekliyor olacak. -
@aspasha iş tanımı ile ilgili bilgi verebilir misiniz en çok merak ettiğimiz şey o başvuran arkadaşlar olarak.
-
@alya saçma sapan bi sürecin içerisindeyiz, bizden kaynaklı olmayan sorunlar sebebiyle sınava giremiyoruz,günlerce bilgi verilmeden bekletiliyoruz, şanseseri tüm soruları görenler avantajlı sayılıyor yanlış anlamayın arkadaşınıza sözüm yok kazanmasını isterim elbette ama büyük bir maduriyet söz konusu.
Tesellim yalnızca pazar günü yapılacak olan sınavın hem benim hemde burda bekleyiş içerisinde olan herkes için güzel sonuçlar vermesi,aksi halde gerçekten çok üzülürüm. son etap tamamlandıktan sonra olumlu yada olumsuz ne söylendi, bilginiz var mı? Ankarada yapılacak olan sınava katılmaya hak kazanıldığını mı söylüyorlar
-
arkadaşlar kbkp online sınavına giren var mı nasıl geçti? Kendi adıma konuşmam gerekirse “içimden” geçti
-
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum. Ekim ayı sonunda Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu olarak Kızılay Kariyer üzerinden başvuruda bulundum. Değerlendirmeye alındığına dair ya da sınav için hiçbir dönüş olmadı. Acaba eksik bir şey mi yaptım?
-
@onurkoseoglu merhaba siz ne zaman başvuru yapmıştınız
-
@eclectus merhaba 16 Ocak başvuru tarihim