kızılay personel alımı 2019
-
@onurkoseoglu anladım sınav daveti aldınız değil mi
-
@esra001 yok arkadasim o da madur. Pazar bi daha girecek sinava. Ben bugun girdim. Girmez olaydim zordu sorular
-
@onurkoseoglu ben girdim. Benim cok kötüydü. Sinavdan sonra sinirden öldüm. Sistem gider diye hizli hizli yaptim gectim bi sürü yanlışım var. Kaddafiyi sordular bu kim diye Yaser Arafati isaretledim
-
@alya gerçekten de bu pozisyon için yeteri kadar zor bir sınavda herkes için hayırlısı olsun
-
@aristofeneri kbkp için mi girdiniz sınava?
-
@eclectus evet davet almasaydım sınava giremezdim heralde
-
@alya sorma hala başım ağrıyor sanki nasaya astronot alıyorlar ya
-
@aspasha, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@ozlemb merhabar
Maaslar ortalama bir öğretmen maaşı diyebilirim artı prim,yemek,yol, yıldar bir kıyafet yardımı , yılda bir perfonmans primi ve aylık kıdem tazminatı (yol bir gidiş geliş otobüs ücreti yemek günlük 11 tl )
Tabi maaşınızı iki yıl %20 kesintili alacaksını ve ilk iki ay prim alamıyacaksınızyol ücreti + yemek : 11 tl cok alt bır rakam değil mi ? ayrıca 2 yıl %20 kesıntı olayına nasıl bır kılıf uydurdular acaba ? 5-6 ay hadi neyse de 24 ay cok cok uzun bır surec.
-
-
@onurkoseoglu uzun zamandır ocak ayında başvuru yapıp sınav daveti alan varmı diye sormaktayızda ona göre ümidimizi kesecektim cevap verdiğiniz için teşekkürler
-
@ruka bugün kbkp için ocak ayında başvuranlarda sınava girmiş yani iki aydır soruyoruz
-
@ozlemb net maaş nedir biliyormusunuz? Kesinti düştükten sonra .
-
-
@eclectus evet bende yeni gordum
-
@alya geçmiş olsun, mağduriyetler silsilesi şeklinde ilerliyoruz. sonumuz hayr olsun. Siz kan bağışçısı kazanım personeli olarak mı girdiniz sınava, flebotomistlerle yalnızcaalan bazında farklılık gösteriyor sanırım. Sınavla ilgili daha detaylı değerlendirmelerinizi öğrenebilir miyim
-
@ozlemb 3.5 civarı öğretmen maaşları , eğer net bu ise gayet iyi fakat %20 kesinti varsa biraz kötü.
-
Sınava giren arkadaşlar sorular hakkında bilgi verirmisiniz
Sadece merak zaten elendik -
@eclectus ben yeni üye oldum o yüzden görmemişim kusura bakma, rica ederim ne demek
-
@onurkoseoglu hoşgeldiniz nasıl geçti sınavınız? Zormuydu neler soruyorlar
-