kızılay personel alımı 2019
-
Eşim ıcın de bugun mulakat davet sms/emaili geldi fakat benım ıcın gelmedı esımın sınavı guzel gecmıstı benım sınavıma gore . Hayırlısı olsun .
-
@ozlemb bugün içerisinde mi aldınız bilgilendirme mesajını?
-
@esra001 Ben mesaj almadım.
-
@ozlemb soruya sizi yanlışlıkla tagledim.
Bugünde mülakat daveti alanlar varmış sanırım bize de gelir umarım, inşallah -
Dünden beri İstanbul tarafı ve Ege bölgesi şehirleri hariç anadolu ve Doğudan başvuru yapanlara mülakat daveti geldi. Bugün sonmuş akşama kadar mail gelirse gelir gelmezse olumsuz demiş insan kaynakları aramış olan bi arkadasa. Ne kadar doğru bilemem. Az önce Ege tarafından bi kaç ilde olan arkadaslarada mesaj gitmiş. Bende izmirdeyim hala bi ses yok bakalım bekleyeceğiz..
-
Bana hala mail gelmedi kafayi yiyecem
-
Bana geldi mülakat daveti
-
@hemsiremerve sen ne durumdasın ? burda uzun zamandır yazışanlardan biriyiz ikimizde merak ettim seni
-
bana da geldi mail. gaziantep e cagirilmisjm ama mulakat gözümde büyüyor ne olacağını bilmediğimden.
-
@sedaberat tebrik ederim
-
Mülakat daveti alan arkadaşlar, hepiniz için hayırlısı olsun inşallah. Mülakat daveti alan herkes online sınava katıldı mı acaba? Cevap yazarsanız çok mutlu olacağım. Ben Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu ilanına başvurdum ama hiç bir mail ya da mesaj almadım
-
Arkadaslar bana gecen hafta is teklifi geldi maasida yazmislar fakat etik degil paylasmayacagim kabul etmedim Girmis oldugunuz birim cok onemli bazi birimlerde prim olayi var bazilarinda ise yok bunun disinda tazminatininiz net ele gecen maasin icine yedirilmis durumda ve sozlesmeler 1 yillik heryil yenileniyor zaten dikkat ederseniz ilanlar hep yayinlaniyor bu da sirkilasyonun cok fazla oldugu anlamina geliyor bu birimlerin icirisinde en guzeli kanla alakali bolumler guzel digerleri cok albenili degil ama issiz birisi icin gecici nefes alma diyebiliriz sonrasi ?ben lojistik ve satinalma icin Ankara merkez daveti aldim maas beklentim bekledigimin altinda kalmadi sebebiyle kabul etmedim Ankara zor bir sehir hepinize hayitinizda basarilar dilerim
-
Merhaba arkadaşlar. Kan bağışçısı kazanım birimi için mülakat daveti alan var mı? Flebotomistler toplu davet aldı fakat KBKB için davet alan duymadım. Vaz mı geçmeliyim ümit mi etmeliyim bilemedim. Aradım Ankara bilgi vermiyor. Moralman yerlerdeyim. Bilgisi olup paylaşan olursa çok sevinirim. En azından nasip değilmiş deyip yolumuza bakarız. Askıda kalmak çok kötü
-
@sariyer Siz önline sınava girdiniz mi?
-
@eli̇f girdim mantik sorulari
-
@sariyer Tazminatın net ele geçen maaşın içinde olması konusunu açıklayabilir misiniz? Maaş beklentinizi ortalama bir miktar ile söyleyebilir misiniz?
-
@esra001 hayır günleri farklı verilenler olmuş ben uzağım diye sanırım bana pazartesi günün vermişler ama Ankara da yaşayanlara ertesi günü vermişler. aslında aynı yerde olduğum bir kişiye denk geldim facebook grubunda ona ordu da mülakat daveti vermişler samsuna verilenlerde var bölgeye göre desek bana da oraları verme olasılıkları daha yüksek olurdu sistemleri sandığımızdan da karışık sanırım
-
@sariyer Teşekkür ederim. Bana hiçbir dönüş olmadı. Ne sınav ne de mülakat Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@sariyer Benimle aynı pozisyona başvuru yaptığınız için sizi yine rahatsız ediyorum. Siz ne zaman başvuru yapmıştınız? Benim başvurduğum pozisyonun başvuru süresi 2-3 kez yenilendi ve Ankara yoktu. Antep, Maraş, Hatay, Mersin, Kilis vardı.
-
Arkadaşlar kbkp için mülakata çağırılan oldu mu elimiz dizimizde bekliyoruz