kızılay personel alımı 2019
-
@onurkoseoglu bildiğiniz haber alabileceğimiz başka grup vb bir şey var mı kbkp için. Burda o alım için bekleyen çok az kişiyiz.
-
Bir de duyduğunuz son flebotomist sınav tarihi nedir? Diğer alımlar İK, o sınavları bitirince başlar bence.
-
@ozlemb maalesef benim çok aram yok zaten forumla morumla, sosyal çevremden bi arkadaşım var kbkp için bekleyen ona da haber gelmemiş.
-
@feyzaa evet kesinlikle, sistemleri sandığımızdan çok farklı işliyor ne yazık ki
Neye göre bir eleme sürecinden geçirildiğimiz devlet sırrı gibi saklanıyor. Büyük hayal kırıklığına uğradım kızılay gibi güvendiğim bir kurum tarafından böylesine can sıkıcıcı bir sürece maruz kalmamız kötü oldu, açıklayıcı ve şeffaf davranmaları gerekir -
@ozlemb ben de bekliyorum. Haber alabileceğimiz başka bir yer var mı bilmiyorum. En kalabalık Biyolog Grubu diye Türkiye Biyologlar Derneğine bakıyorum faceden, bir kişi bile ne sınav sormuş ne katıldım demiş. Anlamıyorum. Aradık Kızılay'ı bilgi veremiyoruz. Olumlu bulunursanız mesaj gelecektir dediler. Bir de bugün mesai bitimine kadar mesaj gönderilecek takip edin. Mesaj gelmediyse beklemeye alınmıştır başvurunuz dedi bayan ne demek istedi onu da anlamadım. Laboratuvar teknikerleri ve tekn. grubunda yüzlerce insan catır catır bilgi paylaşıyor. Biyologlar ortalıkta yok onuda anlamadım. Bu ara Hiçbirşey anlamıyorum zaten
-
@ozlemb 5 nisana kadar mülakatlar devam ediyor. duyduğum en son tarih bu.
1 yada birbuçuk ay içerisinde mülakata girenlere dönüş yapılabileceği söyleniyor -
@alya kbkp pozisyonu için biyolog olarak online sınava girdikten sonra Ankara’ya mülakata davet edildim salı günü. Mülakat gayet sıcak bir ortamda sohbet şeklinde gerçekleşti. Olumlu ya da olumsuz 1-3 hafta arasında geri dönüş yapılacağı söylendi. Benimle birlikte aynı şehirden davet edilen 2 biyolog arkadaş daha vardı. Ben de sonucu bekliyorum şu an.
-
@tulypa Mülakat davetini ne zaman ve ne şekilde aldınız? Siz ve davet edilen diğer arkadaşlar hangi şehirden katıldınız? Mülakat hakkında bilgi verebilir misiniz? Çalışacağınız şehir hakkında bilgi verildi mi?
-
@ozlemb online sınava 8 martta girmiştim yaklaşık bir hafta sonra mesaj ve mail yoluyla Ankara mülakatı daveti geldi. Hepimiz Kocaeli’den katıldık. Çalışacağım şehir hakkında kesin bir bilgi verilmedi fakat bende aynı şehirde çalışacağım izlenimi oluştu eğer kabul edilirsem. Mülakatın konusu da sizsiniz, hayatınız, özgeçmişinizde yazdığınız bilgiler ışığında sohbet şeklinde gerçekleşiyor.
-
@tulypa Toplu mülakata mı girdiniz? Bazı arkadaşlar birkaç kez mülakata girdiğini söylemişti siz tek mülakata mı girdiniz?
-
@ozlemb İçeri tek tek alındık. Herkese yarım saat arayla mülakat daveti verilmiş saat olarak. Evet bazılarına birkaç mülakat (telefonla vs) yapıldığını ben de okudum forumdan. Fakat ben ve o gün mülakata giren arkadaşlar online sınav+ Ankara mülakatı şeklinde gerçekleşti. Bundan sonra sonuç bekleyeceğiz. Yine mail yoluyla olumlu ya da olumsuz sonuç bildireceklerini söylediler.
-
@tulypa Sınavınız nasıl geçmişti yani kaç puan gibi. Yazarsanız çok mutlu olurum. Ona göre umudumu keseceğim artık Benim 80 civarı gelirdi diye düşünüyordum.
-
@tulypa Sizin adınıza çok sevindim. Umarım hayırlısı olur. Bize bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@alya benim sınavım bana göre iyi geçmişti. Mülakatta onunla ilgili bir bilgi vermedikleri için kesin bir şey söyleyemem fakat genel olarak süre sıkıntısı yaşamadım, bütün sorulara bakabildim. Mesleki soruları da kontrol ettiğimde çok fazla yanlışım yoktu. Siz hangi şehir için başvurdunuz? Bence ümitsiz olmayın.
-
@tulypa Denizli için. Bence başvurular bitti süreç de bitti. Alım olsaydı şimdiye olurdu. Ben ilk sınav gibi sistem kasarsa diye işaretleyip geçtim. genel kültürde 5 yanlışım kesin var. Bilgi verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim. Çok sagolun. Üzülmüş olsam da boşlukta kalma hissinden iyidir. Umarım en kısa sürede görev başında olursunuz
-
@alya Rica ederim. Hepimiz için hayırlısı olur umarım. Bir gelişme olursa tekrar yazarım.
-
@tulypa Çok sağolun iyi dilekleriniz için. Gelişmelerden tekrar haberdar ederseniz seviniriz hem ben hem de buradaki arkadaşlar dört gözle yazılarınızı bekliyor olacağız
-
@alya Güzel dilekleriniz için ben de çok teşekkür ederim. Bence üzülmeyin, umutsuz da olmayın. Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur. Forumu takip ediyordum sizin yazınızı gördükten sonra üye olup cevap vermek istedim .
-
İzmir’de sinava girip msj mail alan arkadaslarim cevap verebilir mi?
-
Ankara da mülakata girecek olanlar havalimanından ulaşım hakkında bilginiz var mı ?