kızılay personel alımı 2019
-
şimdi çıktım mulakattan bana da 1 buçuk 2 ayda dönüş yapıyoruz olumlu veya olumsuz dendj
-
@sedaberat mülakatınız nasıl geçti, çoğu kişi genel sordular sohbet havası diyor doğru mu acaba?
-
@daniellaw Yok canım doğru değil, biz yalan söyledik çünkü siz mülakattan elenin diye. Siz şimdi bizim mülakata girdiğimize de inanmazsınız hatta, ekran görüntüsü falan da istersiniz.
-
@tulypa ne alakası var? Herkes sizin gibi iyi niyetli olmayabilir farkettiyseniz çoğu dedim bi kaç yerde de bilgi sordular diye okudum. Emin olmak içinde burda yorum yazan birine sordum. Bu kadar atarlanmanızı gerektirecek bir durum yok ortada.
-
@daniellaw Yok atarlanmak falan değil amacım da şüpheciliğinizle bana birini hatırlattınız burdan. Espiri yapmak istedim, gülücük koymayı unutmuşum.
-
@tulypa herkes aynı değildir keşke unutmasaymışsınız bende yanlış anlamazdım. Sizin yaşadığınız olayı bilmiyordum tabiki ama az önce profilinize bakınca anladım. Orda da size katılıyorum kişiye özel gelen bir şeyi paylaşmak zorunda değilsiniz Lakin şuan durum biraz farklı, herkese başarılar ️
-
@daniellaw Online sınava girenlere bilgi sorulmuyor bence. Orda bilgimizi sınadılar zaten. O sorulanlar online sınava girmeyen diğer alımlar için olduğunu düşünüyorum.
-
@tulypa mantıklı aslında sonuçta alan soruları bile koymuşlardı bu sene sınava
-
@ozlembstndr meraba bana da aynı şekilde 12 gün önce davet geldi mülakatım 3 nisanda istanbulda mülakata girdiniz mi acaba nasıl geçti
-
@tulypa hangi bölümden mülakata girdiniz acaba
-
@ilknr hayırlı olsun hangi ilan için davet aldınız?
-
@ilknr kan bağışçısı kazanım personeli.
-
@ozlemb flembotomist
-
Ankaradaki mülakat adresini söyleyebilirmisiniz arkdaslar bulamiyorum
-
Arkadaşlar sağlık çalışanları hariç diğer birimlere davet alan var mı.Proje yönetciliği ya da müdürlüklere.
-
@luyano senin durumunda bir gelişme var mi
-
@berayberay maalesef bir gelişme yok haberler senden gelecek inşallah.
-
Inşallah diyorum ama o kadar zaman uzadiki hiç umudum kalmadı.
-
@berayberay merhaba, mülakata girdiniz mi
-
Malesef hayir