kızılay personel alımı 2019
-
@hemsir33 havaalanından belko Air otobüsüne binerek Kızılay da inin. 400_500 metre yürüme mesafesi ile kuruma ulaşabilirsiniz. Hayırlı olsun.
-
ARKADASLAR MERHABA
KIZILAYDA MAASLAR KOTU MU BAZI ARKADASLAR BOYLE SOYLEMIS
DUYUMLARA GORE HEM HAKLAR HEMDE MAASLAR IYI OLUYORMUS KIZILAYDA YANLISIM YOKSA
TEKLIF ALANLAR HANGI BOLUM ORTALAMA NEDIR YAZABILIRLER MI
OZELLIKLE LISANS BOLUMLERI
-
@luyano, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@hemsir33 havaalanından belko Air otobüsüne binerek Kızılay da inin. 400_500 metre yürüme mesafesi ile kuruma ulaşabilirsiniz. Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim bilgi içim çok makbule geçti. Daha önceki mesajımda da yazmıştım eşim için mülakat e-maili gelmişti fakat bana gelmemişti bugün banada e-mail gönderilmiş fakat olumsuz içerikli .
-
@tulypa işe başlama yolunda size herhangi bir dönüş oldu mu? Mülakata çağrılmayanlar için olumsuz mesajı geliyormuş arkadaşlardan duyduğum kadarıyla. Ben de bekliyorum ama henüz göndermediler Sizleri merak ettim. En azından birilerinin iş konusunda yüzü gülüyor olması sevindirici. En nihayetinde herkes temiz duygularla bu uzun ve sancılı sürecin bir an önce sonuçlanmasını bekliyor. İyi ya da kötü
-
@alya Hergün mail adresimi kontrol ediyorum ama henüz daha bi geri dönüş olmadı maalesef 1-3 hafta içerisinde geri dönüş yapıyoruz dediler fakat ben daha salı görüştüğüm ve burdan yazılanlara göre çok da erken bir bildirim beklemiyorum açıkçası
-
@tulypa Mantıklı Beklemek de ölüm gibi zaman geçmiyor. Olumsuzlara dönüş yapılmaya başlanmış. Bu da sevindirici. Olumsuz da bir sonuçtur. Saksı çiçeği gibi su gelecek diye bekle dur
-
@tulypa merhaba, size gelen mülakat mailinin görselini bizimle paylaşabilir misiniz?
-
@tulypa online sınav Goruntulumu yapiliyor
-
@ozlemb Mülakat tarihini ve yerini içeren kısa bir mail. İçinde kişisel bilgilerim olduğu için paylaşamıyorum.
-
@derca Evet. Sınav sırasında hem görüntülü hem sesli kayıt alıyorlar.
-
@tulypa Flebotomistlik için davet alan bazı arkadaslar kizilay kariyer uzerinden gelen mulakat davetini ismini keserek diger grupta paylasmislardi
-
@ozlemb Cevap olarak yazdım ne yazdığını tam olarak siz ne öğrenmek istiyorsunuz anlayamadım?
-
@tulypa Sadece insanların bilgi paylaşmak adına yaptığı bir şeyi sizden rica ettim. Ben de sizin neden böyle tepki verdiğinizi anlayamadım.
-
@ozlemb O sayfada paylaşılmışsa öğrenmişsinizdir zaten. Ayrıca bana özel gönderilen bir şeyi paylaşmayı uygun bulmuyorum ben. Alya adlı arkadaşın biyologlar için serzenişi üzerine üye olup yardımcı olmak istedim. Size ne yazdığını söylediğim halde ısrarla ekran görüntüsünü istemeniz ilginç geldi bana.
-
@tulypa İlk olarak o sayfada paylaşılanlar flebotomist arkadaşların mülakat tarihleri benim merak ettiğim ise KBKP ilanı için mülakat daveti alan arkadaşların görseliydi. Hala neden bu kadar büyük tepki verdiğinizi ve uzun açıklama yapma gereği duyduğunuzu anlayabilmiş değilim. Uzatmanın anlamı yok ve ben anlayacağımı anladım.
-
@ozlemb Ben neden paylaşmadığımı açıkladım onun haricinde ne anladığınız sizi ilgilendirir. Kbkp için davet alırsanız şayet, flebotomistlerden ayrı ne yazılmış ekstra kendiniz görürsünüz zaten.
-
Arkadaslar herkes elimden geldiğince birbirine destek olmaya calisiyor. Kimse kimseyle birsey paylasmak zorunda degil. Bu kişinin inisiyatifine insanlığına kalmış. Bana da özelden mesaj atip kizilayla ilgili sunu bunu soylesene yapsana vs yazan var. Emrivaki tavirdan kimse hoşlanmaz sanirim. Tavirlarimiza ve uslubunuza dikkat edersek kimse incinmez sanirim
-
20 mart çarşamba saat 08.30' da kızım da girdi mülakata, genelde sohbet havasında geçtiğini söyledi.. özlük hakları ile bilgisi olan varmı acaba.. kızım tıbbi lab. mezunu..
-
Arkadaslar sosyal hizmet uzmanligina basvuranlarda hala ses seda yokmu aylar oldu ne olumli ne olumsuz dönüş yapıldı bilgi alan haberi olan yokmu
-
Arkadaşlar günaydın. Var mı yeni bir gelişme?