İktisat Son Dörtlü
-
@aslan-reyiz o dediklerinizi kullanmadım. Elimde Pegem Türkiye Ekonomisi, Uluslararası İktisat, Büyüme ve Kalkınma, İktisadi Doktrinler Tarihi var. bana iyi gibi geliyor. katalaksi de ağır gelince bıraktım
-
KPSS ve kamu sınavları için;
-Son dörtlü için Yasin çoban
-Türkiye ekonomisi Yasin çoban
-Para banka Abuzer Pınar
Sadece merkez bankası uzman yardımcılığı sınavı özelinde para banka için Fatih Özatay ya da Mishkin in kitabını öneririm. -
@gençişsiz yok hocam görür ben o açıdan demiyorum sadece kpss için çok fazla ayrıntılı Zeynel Dinler ama ceteris paribus iyidir ona bakman faydana olur inşallah
-
@mehmetkvl eyvallah hocam sağolasın
Elimdeki bu ikili ile halletmeye çalışacağım -
@islimbot o da iyidir sade anlatımı var.Daha pratik maddeler halinde özetlemiş.
-
2018 kpssde son dörtlüye iyi çalışanlar iktisattan 25 ve üstü netler yapmıştı. Siz de 25-30 arası veya daha üstü netlerim olsun istiyorsanız son dörtlüyü sakın atlamayın.
-
Son 4 lü için yasin çoban yeterli mi arkadaşlar ona göre alacağım. Daha önce Zeynel dinler den çalıştım yetersiz geldi.
-
Sistemi takip eden hocalardan bir tanesi hiç kuşkusuz Samet Tufan hocadır. Kaynakları eski kalitesindemi bilmiyorum ama zamanında çalışırken çok faydası dokunmuştur bana.
-
@antimülakat tamam da tufan sametin soru bankası çok boğucu. çözülmüyor zaman akmıyor resmen. pegem ve monopol soru bankaları daha akıcı
-
@islimbot çok güncel değilim hocam. Bu konuda sizlerin görüşü benimkinden daha sağlıklı.
-
@islimbot net olarak şunu öneriyorum dediğiniz bi kaynak var mı hocam?
-
@marsiyal hiçbir zaman o kadar iddialı olamadım
-
arkadaşlar y.b. karşılaştırmalı iktisat okulları kitabı kpss iktisadi doktrinler tarihi kısmı için uygun olurmu?
-
Başlığı gördükçe son dört yüz gibi geliyor. Sanki bir at yarışı var muhabbeti.