İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
-
@sınavkolikk o kadarı kesin değil hocam. Ama sayı bin kişiye yakın olacak gibi.
-
@antimülakat hocam 78 p3 puanın sizce bir umudu var mıdır kyk için
-
@north-remembers doğru ili tutturmak gerek hocam. Önceki puanlar sitemizde yer alıyor ama o puanlara düşen il sayısı çok az.
-
@antimülakat olasıklar söz konusu yine o zman bir bakayım o zaman önceki alımlara sağ olun
-
iyi akşamlar. arşiv uzmanlığı için başvuran varmı acaba ?
-
Açıklandı dostlar baya yüksek kapatmış
-
Ahahahahahahahah sinirlerim bozuldu ya gerçekten Bayburt 82 ile kapatmış nasıl bir nirvanada yaşıyoruz ya sözleşmeli 4 B pozisyonu insanlar 93 puanı ile Adana yazmış helal valla.....
-
98 ile başvuran var. Ne hallere kaldık
-
@ismlcinn o arkadaş nasıl bir mantıkla hareket ediyor merak ediyorum.Merkezi atama ve kadroluya başvurmayıp sözleşmeli çağrı merkezine başvurması ilginç.En yüksek merkezi atama 94 95 le kapatmıştı.98 le çok rahat ankarada bakanlıkların birinde memur olabilir.
-
90 küsürlerle sözleşmeli personel alımına başvuran arkadaşların ya hepimizin merak ettiği makul gerekçeleri var ya da yüksek puan almanın verdiği iştahla ona da başvurayım şuna da bir gireyim şu listede de bir yer tutayım şeklinde hareket ediyorlar
-
@aslan-reyiz ben de anlamıyorum merkezi atamada mülakat derdi yok bir şey yok. Brüt ücret bile çok ama çok düşük.
-
Mülâkat ne zaman
-
@eylülgeldi mülakat başvurduğumuz yerde mi olacak
-
@aslan-reyiz mülakat başvurduğumuz yerde mi olacak. Ya birde iş talep formunu ben indirmedik onu nerden alabiliris
-
@aslan-reyiz is talep basvuru formunu çıkaramadım ben onu cikarmanin bir yolu varmi
-
-
google arama motoruna yazarak hemen bulabileceğiniz bilgileri neden sürekli burda soruyorsunuz anlamıyorum.. ayrıca tüm sorularınızın yanıtları başvurduğunuz kadronun başvuru klavuzunda yazıyor. her şeyi başkalarından beklemeyin lütfen rica ediyorum
-
@esrasrgn hocam yanlış bir şey yapmış olmamak hissiyatını biliyor musunuz? İnsan bazen bu soruları sorarken doğrusunu okuyor ama emin olmak için de sorabiliyor, forumların amacı biraz da bu tahmin edebileceğiniz üzere.
-
@agor hocam yanlış bir şey yapmamak için sorulan sorulara hiçbir lafım yok ama bazen ilanın kendisini veya burda sayfalarca yazılanları okumaya üşenip soranlar oluyor siz de rastlamışsınızdır illaki ben o durumdan bahsediyorum.
-
@esrasrgn yok arama motorunda arayabilirsiniz yazmışsınız ya hocam ben ona istinaden dedim biraz da. Yani eğer bu tip konularda bu forumlarda bunlar konuşulmasa o aramada da bulabileceğiniz bir içerik olamaz, son dediğinize zaten katılıyorum, insanı kullanan anlayışa karşıyız ama bazı şeyleri anlamayıp, fark edemeyip sormak bu platformların doğası gereği olması gerekendir.