2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@posteflatun +1
-
arkadaşlar iş hukuku hangı kaynaktan calısıyorsunuz ? not, soru vs paylasımı yapıldı mı ve ya elinde olan varsa yardımcı olabilir mi..
-
@morand +1 notu olanlar paylaşırsa mutlu oluruz.
-
@morand nottan ziyade is kanununu okuyun derim mutlaka
-
-
Arkadas 90 asagı puanı olan bitti artık ya şuna bak sınırda yine giremedim 89 sınırında kaldım ya hay ben böyle şansa ya
-
durum gerçekten çok vahim
-
Hep aynı isimler... Açıklanmayan mülakatlar her şeyi kilitliyor. Sınava gireceklere hayırlı olsun.
-
90 altinda alanlar ölsün diyolar resmen
-
Ya o değil de ben hangi kafayla 83 ile evrak yolladım diye kendime şaşırıyorum
-
95 puani olan biri tabi ki acilan her sinava basvuracak. hakkidir.
sinav yapiyosun, olayin nihayete ermesi min 4 ay.
kpss bitince ilk 1000'e girenlerin guvenlik sorusturmalarini hemen yap. yirmi gunde biter. arsivinde dursun. kisi sinava girip mulakata kalinca bir faksla hallet bu isi. ertesi gun de acikla. baslatma hemen istemiyosan. ama desin ki bi isim var artik. birakiyorum bu kpss olayini. 20 kisi cekilse 1.5 puan duserdi bu liste. az mi?
senede zaten 8-10 sinav geliyor. listelerin %90'i degismiyor.
bu da olmadi. virgullerle kacirmaktan biktim artik. bu kacinci bilmiyorum. agustosta yaptiklari dguy'u aciklasalar muhtemelen bu sene acilan 3 sinava girecektim. ama olmuyor.
-
@gençişsiz bende yolladım evrak 81 'le. Benım dikkatimi baska bırsey daha cektı. Aynı kısıler listelerde. Dguy mulakatına girecek bırı daha bılıyorum bu listede, buraya da basvurmus. Boyle oldukca ve yuklu alımlar olmadıkca hep aynı tablo olucak.
-
@tükendikagrubu hocam başvuranlar da haklılar diyecek bir şey yok o arkadaşlara ama süreçlerin uzaması herkese zarar veriyor aynı isimlerden oluşan listelerle
-
İş teftiş ve sgk teftiş mülakatları açıklansaydı şimdiye kadar bu ilan 86 lara kadar düşerdi. Sanki inadına açıklanmıyor
-
Arkadaşlar amacım kimseyi suçlamak veya yargılamak değil lakin bir hususa değinmek ve birilerinin vicdanına seslenmek istiyorum. Mezun olduğum okul itibariyle bir çok arkadaşım güzel kurumlarda işe başladılar. Çoğunun adını listelerde gördüm hem dostlarım olduğu mutlu oldum hemde güçlü rakiplerim gittiği için sevindim. Ancak son zamanlarda bu iyi kurumlarda çalışan arkadaşların İşkur, Etkb, Kgk ve Tedaş listelerinde adını gördüm. Başta dediğim gibi kimseyi yargılamıyorum ancak çok daha iyi kurumda çalışıp işkura başvuran mı dersiniz yoksa bu sınavlara başvurup listeye adını yazdırıp gitmeyenler mi dersiniz hepsine şahit oldum. Geçtiğimiz hafta Etkb sınavına girdim ve başka kurumda müfettiş olan arkadaşlarımın listede adı olup sınava gelmediklerini gördüm ve bugün Tedaş listesindede varlar. Benim gibi birçok arkadaşımızda küsüratla bu sınavı kaçırdı ve bir ekmek, umut kapımız daha kapandı. Herkesin duyarlı olmasını diliyor kötü niyetli arkadaşları Allaha havale ediyorum.
-
89 a dayanan puanlarımızin yılın bitmesine yakın bi zmanda dahi işe yaramadığını bi daha gördük ne demeli bilmiyorum valla küsuratla kaçırmaktan yoruldum.
-
Sınava hazırlanan arkadaşlardan bir kaç isteğim olacak.
- işletme denetimi ve finansal yönetim,
- güncel ekonomik sorunlar
bu iki derse hazırlanacak kaynağım yok. not veya önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi..
-
İş hukuku hangi kanuna bakıyorsunuz,?
-
@tysbyno-hi 4857 Sayılı İş Kanunu. 5510'a hiç bulaşmayın bence çok vaktiniz yoksa, hem uzun hem de biraz daha karmaşık
-
@aer hocam benim bildiğim kdarıyla tedaş, gümrük gibi kurumlar kadınları istihdam etmiyor. listeye bakarsanız bir sürü kadın başvurmuş. hiç kimse başkasını düşünmüyor. herkes kendi derdinde ..