Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@agor diğer eleme sınavında kpss ve yds şartı gelmez öyle saçma iş mi olur. ? olsaydı zaten başta olurdu
-
@çölkaplanı hocam bir sonraki alım için kpss şartı konuşuluyormus, bu ilanın sonraki aşamasıyla alakası yok
-
Kesin bes binin dört bini en az iibf
dir -
@phoenix bölüm bazlı kac kişi katılmış hocam belli mi? İibf için mesela
-
@sbf13 5 binde olsa 4 binde olsa katılım gerçekten düşükmüş ilan gelmeye gelmeye a grubu cazibesini yitirdi tabi ingilizce mi etkiledi acaba katılımın düşük olmasını 10 kişinin 20 katı yazılı sınav, 200 kişinin 20 katı 4000 kişi ön eleme sınavı iyi denk gelmiş:))
-
Valla İngilizce ve haftasına sayıstay olması etkilemiş olabilir hatta ytb de sınavı sabahtan yapsa İngilizcesi cok iyi olanlar direk giderdi
-
Bu sınavda da standart sapma olayı var mıdır arkadaşlar ? Varsa ne kadar etkiler sizce ?
-
@hayat999 hocam kılavuzu yanlış anlamadıysam standart sapma yok.
-
@agor bana da öyle geldi ama emin olamadım, teşekkürler..
-
Acıklanır mı bu hafta?
-
@sbf13 tahminen 1 Mart 8 Mart arası olacaktır hocam.
-
Sorular yayınlandı mı ?
-
@taromisaki9 hocam sistemde yok, yayımlanmaya dair bir bilgi de duymadım ben.
-
Olur da gecersek sınavı ytb gibi haftasına mı yaparlar ki
-
Bir düzenleme olmadı. Ben kesin birileri derler, bizim bulamadiklarimizı buluruz diye umut ediyordum.
-
@antimülakat hocam soruları hemen derlemezsek sonra net olmuyor bir de türkce ve İngilizce olan kısmı cok net hatırlayamıyoruz maalesef ama gk için yapsak iyi olurdu belki yapan arkadaslar vardır ben hatırlayamıyorum
-
Ne zaman açıklanacağına dair bir duyumu olan var mı? Cuma günü açıklanır diyebilen var mı ?
-
@sbf13 buradan çağrı da bulunalım. Lütfen İngilizce ve Türkçe dışında cevapları derleyen varsa buraya bir el atsın.
-
Diğer forumlarda 90 İn altına düşmez demişler ilginç bir yorum
-
@antimülakat hocam ben bi iki arkadasa yazdım ama bakalım