Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@nazliyor say to gibi bi şey vardı öncesinde fiili hatırlamıyorum
-
İngilizcede not only but also ve urge taking doğru cevaplar. Acaba soruları yayınlarlar mı?
-
soruların cevaplarına baktım da 85-90 arası geleceğini görüyorum. kaç olur dersiniz ikinci aşamanın taban puanı? iletişim mezunuyum. hiç ümidim yok tabi maksat bütün kapıların kapanmasını sağlayıp kendi işime bakmam.
bu arada @sinavparambitti a long haul sorusunun cevabı fortnight olacaktı. ömür boyu manasına geliyor. paragrafta da ömür boyu çalışmaktan bahsediyordu çünkü -
https://sentence.yourdictionary.com/urge
burda urge fiilinin tüm kullanımları var .ben urge takıng gibi bi kalıpla hiç karşılaşmadım .doğru yanlış önemli değil .ben bu sınava öylesine girdim ama urge To V1 olur .çıkmış soru da var bildiğim -
yanlış yazmışım fortnight değil geri alıyorum
-
@bezgin kardesim helal 75 uzeri alan iletisimci 2. Tur a kalir.
-
@sinavparambitti are acquired tense den elenmiyor muydu? acquired yaptım ben
-
@ekeblad inşallah!!!
-
@yaso06 sağ olasın. ama bundan sonrasının imkansız olduğunu biliyorum 2. yazılı ve mülakat için. hayırlısı olsun ne diyeyim.
-
@bezgin soruların tüm cevaplarina nerden baktıniz yorumlardan mi çıkardınız
-
@sinavparambitti tüm cevapları bulamadım ama sizler gibi bayağı öss kpss yds tecrübem olduğu için tahmin ettim az buçuk yorumları okuyarak. gy 27-28 büyük ihtimalle gk 32-33 ingilizce 23-24 tahminimce. zaten standartlaşıyor puanlar soruların seviyesi yakın olduğu için. son girdiğim kpss 86 yds 85 ti vesaire.
-
@bezgin anladim hayırlı olsun .
-
Matematikte altigen sorusu 26 da oluyor 23 de oluyor acaba kesin cevap var mi bemce hatalı gibiydi.
-
@lysisminos ben de ayni sekilde yaptim. Sinirda bu emin olmadigim cvplar kaderimi belirlicek sanirim. Umarim bir ust tura kalirim.
-
Where which boşluk ne yaptınız?Ben boşluk yaptım?
-
@yaso06 inşallah kalırız.
-
@lysisminos countries where it ...
-
@lysisminos o sorudaki cümlede nesne eksikti yanlış hatirlamiyorsam. O yüzden boşluk olması pek olası değil gibi.
-
@nazliyor not only but alsoydu bence de
-
@akademili hadi ya where diye isaretlemistm sonra silmis olabilirim