2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
-
@dnd tüm sorulardır %90
-
@f-hayek tesekkur ederim
-
@arven16 tesekkir ederim
-
Kurum sitesinde sınav giriş belgesi duyurusu yayınlanmış. Girip belgeyi sorgulamaya kalktığımda sadece Ad-Soyad geliyor ekrana. Bi tek bende mi öyle, aynı sorunu başka yaşayan da var mı?
-
@öfkeli Sisteme girilmiyor bende de hocam. Düzelir yakında sanırım.
-
Hatalı güvenlik kodu uyarısı veriyor. Açabilen oldu mu acaba?
-
Sınav giriş belgeleri yayınlandı.
-
İngilizce oturumu 2 saat.. Biraz zor olacak sanırım ingilizce.
-
Daha önce klasik sınav tecrübesi olan var mı acaba? Benim için bir ilk ve sınav sürelerine bakınca dediğiniz gibi genel olarak zorlayıcı olacakmış gibi duruyor?
-
@çilek Düşündüğünüz kadar zorlayıcı değil. Sürenin fazla olması soruların zorluğundan değil, cevabı yazmanın - bazen - uzun sürebilmesinden. Klasik sınav teste alışmış bizler için ilk başta biraz korkutucu olabiliyor. Bunun için daha önce yayınlanmış klasik sınav sorularından kendinizce deneme yapabilirsiniz.
Sınavda soruyla ilgili bildiğiniz şeyleri düzgün cümlelerle ifade ederseniz tam puan olmasa da değindiğiniz kadarki kısımdan puan alabilmeniz teste göre avantaj sayılabilir. Muhasebe kısmında monografi çözerken zaman yetmeyebiliyor (bana yetmemişti en azından). O yüzden monografi konusunda saat tutarak bir kaç deneme yapabilirseniz faydasını görürsünüz diye düşünüyorum. -
@öfkeli hocam o dediğiniz o kadar zor ki. Eski sorularla klasik soru denemesi yapmak. Valla bir kere puanlamayı yapacak kimse olmadığını bilince bile vazgeçiyorsun.
-
@öfkeli, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
@çilek Düşündüğünüz kadar zorlayıcı değil. Sürenin fazla olması soruların zorluğundan değil, cevabı yazmanın - bazen - uzun sürebilmesinden. Klasik sınav teste alışmış bizler için ilk başta biraz korkutucu olabiliyor. Bunun için daha önce yayınlanmış klasik sınav sorularından kendinizce deneme yapabilirsiniz.
Sınavda soruyla ilgili bildiğiniz şeyleri düzgün cümlelerle ifade ederseniz tam puan olmasa da değindiğiniz kadarki kısımdan puan alabilmeniz teste göre avantaj sayılabilir. Muhasebe kısmında monografi çözerken zaman yetmeyebiliyor (bana yetmemişti en azından). O yüzden monografi konusunda saat tutarak bir kaç deneme yapabilirseniz faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.Alanım istatistik. Klasik sınav anlamında bu dediğinizi çok yapamayabilirim yine de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dikkate alıcam
-
@antimülakat Amaç neler yapabildiğini görmek zaten hocam: değerlendirmeyi yapan olmasa da sonradan okuyunca şurda bunu da yazabilirmişim aslında diyebiliyorsunuz. Bunu sınavdan sonra demek çok kötü oluyor.
-
@öfkeli bir de şu oluyor. Ya şimdi bu bana zaman kaybı mı? Zamanın doğru kullanımı noktasında sıkıntı yaşanıyor bu gibi durumlarda.
-
@antimülakat Evet haklısınız, zamanın nasıl kullanılması gerektiği büyük dilemma.
-
Şu oturum saatlerine baktıkça gözü korkan bir ben miyim arkadaşlar
-
Bu kurumun uzman yardımcılık sınavına dair hiçbir çıkmış soru bulamayan bi tek ben miyim peki ?
-
Sınava kurşun kalemle mi yoksa tükenmez kalem ile mi gireceğiz bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
-
Arkadaşlar kalemi , silgiyi biz mi götürüyoruz onlar mı veriyor ?
Tek sınav giriş belgesi yeterli mi ? -
@bir-i̇ki hocam verseler yazardı giriş belgesinde. Yanınıza hem kurşun hem tükenmez mavi kalem almanızı öneririm, bazı kurumlar tükenmez ile yazılmasını da isteyebiliyor.