2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
-
Ya genel demek istemiyorum ama keyfi olarak girmeyen gelir mi gelmez mi deyip deneyip başvuru yapıp sonra girmeyen kişilere hakkım helal değil arkadaş ya ben gibi birçok kişi kıl payı o sınavı kaçırdı hangi ara bu kadar umursamaz olduk ya kaçıncı bu yani bilmiyorum umarım yanılıyorumdur, bi sebepleri vardır
-
@hacettepe çok haklısınız. Görevliler de baya söylendi. Herkes işsiz herkes ilan bekliyor ama 40 kişinin 30u gelmiyor resmen kul hakkı yemek oluyor, bir daha bu sınavı ücretli yapacağız böyle olmaz dediler.
-
Benim olduğum sınıf doluydu neredeyse herkes gelmisti sınav sonuna kadar cogu kisi bekledi
-
Birde yds puanım fena degil üniversiteyi ingilizce okudum ancak ceviri yine de zorladı .İngilizcesi olmayan veya orta orta düzey olan bir kisinin yüksek yapması cok zor . Alan kısmında ise muhasebe gercekten kaliteliydi diger dersler ise orta düzeyde diyebilirim .
-
@dnd en cokta o arkadaslari tebrik etmek gerekiyo sinava girmeden yapmak istediklerini basardiklari icin
-
@ragnarnurkse o konuda yorum yapamiycam kimin neden gelemedigini bilmiyorum ne yazikki,bende bddk murakiplik sinavina gidememistm cunku parasal durumlar yuzunden
-
monografi sorusunda 690 dönem net kar/zararını ne buldunuz ?
kesin mizan ve dönem sonu bilançosu kaç puandır acaba ikisini yetiştiremedim. -
@tonymontana rakamı tam hatırlamıyorum ama 74.500 dü sanırım. Zarar buldum
-
@vorgheizer 78000 zarar bulmuştum ben de
-
Ben bu sınavı yarım puanla kaçırdım. Maddi,sağlık vs durumları yani istisnalar haricinde keyfi olarak,veyahut 'ingilizcesi var yapamam, klasik yapamam, zor yapamam' vb sebeplerle sınava girmemiş süreçdaşlarımıza diyecek söz bulamıyorum.
Şu işsizlikte gerçekten ayıptır, hak yemektir. İcisleri kontrolörlüğünde de aynısı olmuştu. Sınava girmeye hak kazananların yüzde 65-70 civarı ortalamayla sınava katılmaları manasizdir,yazıktır.
Sınav kurumun işlevi ve konumu itibariyle kaliteli olması beklenmekteydi. Girmiş arkadaşlara başarılar dilerim, inşallah haklarında hayırlı olan sonucu almaları nasip olur.
-
@vorgheizer zarr 74500
-
@tonymontana bende 78000 buldum ama malesef sonradan farkettim lifo kullanmışım
-
Eskiden kuruma kızardım isminde muhasebe geçen kurum neden %60 yds ağırlıklı puan türünde alım yapıyor diye meğerse bir bildikleri varmış
-
Geçen sene hizli aciklamislarda bu sene erken aciklarlar mi bilgisi olan var mi? giren sayısı azdi çünkü.
-
@clearman geçen sene kaç günde açıklanmış hocam bilginiz var mı
-
ingilizce var diye başvurmamıştım sorular nasıldı arkadaşlar hatırlayan var mı ?
-
@jesist yanlis yazmisin 2017 de alim yapmislar 22 23 temmuzdu sanirim sinav 7 agustosta aciklamislar sinav sonucunu
-
@clearman bu demek oluyor ki cumadan itibaren her an sonuç bekleyebiliriz teşekkürler hocam
-
Heyacan yaratmak istemem ancak her hangi bir duyum alan var mi?
-
Açıklanmış arkadaşlar. Şükür içerideyiz