2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
-
@hacettepe hocam valla net hatırlamıyorum ama beklediğimden bayağı bi düşüktü. 40 50 bandındaydı sanırım. Muhasebede falan içim acımadı hadi tutturamadım dönem sonunu da. maliye ve iktisat 1 soru sadece zorlayıcıydı. Diğerleri herkesin bildiği şeyler. Şunu da diyeyim hocam, bddk nasıl geldi sizin bilmiyorum ama benim kgk dan daha zor olmasına rağmen daha iyi geldi bazı dersler. Çalışmaya başladığım için fark ettiğini düşünüyorum. Benden kaynaklı kgk da düşük puan almam. Ayrıca her yazılı diğerine daha iyi hazırlanmayı öğretiyor . Nasıl çalışmak gerektiği konusunda fikir veriyor. Bence yazılı görmeye değer. Başvurun sıralama gelecekse.
Bu arada muhasebede sadece monografi yoktu büyük kısmı monografiydi. 3 4 tane de sözel tanım sorusu vardı. Mali analizle ilgili dr 1 soru vardı galiba. Maliyeden de maliye politikası ile alakalı yorum sorusu vardı. -
@kapesese hocam olmuyor işte ikisi beraber gitmiyor .valla içerlediğim kısım şurası hem yds var hem kpss 85 üstü 90 küsür puanım var ama herkesin düşündüğü gibi başvuramıyorum .
-
@ekeblad Puanınızı kullanabileceğiniz ilanlar gelir inşallah ne diyeyim hocam..
-
Sinava katilmayacaklar basvuru yapmasin lutfen su ilanda biraz duyarli davranalim.
-
İstatistikçi arkadaşlar sınava hangi kaynaktan hazırlanmayı düşünüyorsunuz?
-
Son iki yıl KPSS'de Türkiye 33. sü olduğum P44 ilk defa işe yarayacak gibi. İngilizce olmasa iyiydi ama aritmetik ortalama dediği için diğer derslerle telafi edilebilir. Bu yoklukta denemeye değer bir sınav diye düşünüyorum. En azından önümüzde ders çalışmak için bir sebep olur diğer ilanlara hazırlanırız.
-
@economicus Hocam ben BDDK gümlerdir lanet yardırıyorum itiraz ettim beklediğimden o kadar düşük geldi ki yani İngilizce çeviri mükemmel yaptım ya yds düzeyi olan insan nasıl yapmasın gayet basitti ama kıt puan değil bu resmen hak ettiğini vermemek 30 kişilik alımda 23 kişi çağırdı
-
@piko hocam gümrük yıllardır açmıyor ya .ben 4 5 yıldır bekliyorum .uzman yardımcılığı açmadı
-
-
dilden 0 alıp diğerleriyle kurtarmak imkansız gibi olur sanırım.sizler ne düşünüyorsunuz
-
@simón-bolívar elbette düşürür ama çat pat ingilizce varsa ve p48'den en az 90 alacak seviyede alana hakim biri ingilizce barajı yoksa sınava girip mülakata kalabilir. ama BDDK, SPK ve Rekabet sınavlarında ingilizceden baraj olduğu için bu kurumlarda çat pat ingilizceyle geçilmesi çok zor bence
-
@yorgunisletmeci böyle yüzde 1 bile ihtimal varsa ben denerim
-
@beveridge-eğrisi siz katılacaksınız sanırım
ben kararsızım
dilim kötü yani 0 alacağım aşikar -
Acaba ingilizce çevirisi kurum ile ilgili terimlerden mi olur?
-
ingilizce metin çevirisi nasıl olur acaba referans alabileceğimiz bir metin yok mudur diğer kurumların ingilizce metin çevirisi sorularını gören arkadaşlar fikir oluşturabilmemiz için yardımcı olabilir mi ?
-
Bence baraj vardır her bölüm için hiç öyle olmayan bir sınav duymadım
-
Arkadaşlar bilgilerin hepsini eksiksiz dolduruyorum fakat başvuruyu tamamlaya tıkladığımda “başvuru esnasında beklenmedik bir hata oluştu lütfen başvurunuzu yenileyiniz” uyarısı alıyorum chrome, firefox kullandım ikisinde de aynı hatayı verdi. Var mı bunun bir çözümü?
-
@sparta32 tamamdır arkadaşlar hallettim
-
google chrome üzerinden form doldurmanız tavsiye edilir diyor, daha giriş ekranını doldurur doldurmaz bilgilerini kontrol et diye hata veriyor. internet explorer kullanınca da formu doldurup tamamla dediğimizde bu sefer tüm sayfa hata veriyor. ne bu şimdi sistem arızası nedeniyle başvuramayacak mıyız. insan koca koca devlet kurumlarından daha ciddi bir iş yapmasını bekliyor.
-
google chrome ile başvururken sıkıntı çıktı.firefox ile ilk denemede sıkıntı olmadı.en sonunda kod veriyor başvuru yapıldığına dair.
hayırlı olsun