2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
-
Hem klasik yapıyorsun hem ingilizce istiyorsun bi dünya müfredatı dayamışsın zaten bide neyin ingilizcesi acaba. Cumhurbaşkanında yok bu kadar bilgi neyin kafasını yaşıyor bunlar ya yeter bu ne kardeşim bin dereden su getirtiyorlar adama. Ezberci sisteminiz batsın sizin bizede yazık şu adamların elinde maskara olduk. Şu ilanı görmesem çok daha iyiydi moralim.
-
@simón-bolívar hocam 4 oturum İngilizce görece zor bir sınav
Gelme ihtimali var diye düşünüyorum size -
@gençişsiz anladım, teşekkür ederim.
-
@simón-bolívar önemli değil hocam
Mesela kendimden örnek vereyim 90 küsür ile başvurmayı düşünmüyorum ve tahminim başvurmayan çok olur o yüzden ihmal etmeyin başvuru yapmayı -
@gençişsiz hocam ingilizce dahil herşeye çalışırım ama sıra gelmezse eğer hayatım kayar. bilmiyorum bende düşüneceğim konuyu. sağolun.
-
İngilizce nasıl olur acaba ?
-
İleride özel sektöre geçmeyi düşünenler için yegane kurum tabi yazılı ve sözlü sınavları kazanabilecekler için
-
Kurum geçen sene 15 kişiyi doldurmamış, sadece 2 hukukçu alıyor onun 1e düşme ihtimali de var o sayı için bu kadar zahmete değer mi bilemedim
-
Soru tarzı Bddk ile kıyaslandığında nasıl acaba bilgisi olan var mı o ilk klasik sınavımdı ve baya düşük geldi o yüzden başvurmakta kararsızım bi de ingilizcesi nasıl olur
-
Benmi yanlış okudum acaba ama bölüm bazlı baraj yok hepsinin aritmetik ortalaması 70 diyo gerçi yine zorda yine denenebilir 20 30 alırız belki ingilizceden
-
@sonofanatolia Evet bölüm bazlı yok ben de baktım ona genel 70 diyor
-
@mundellfleming 350 almamız lazım sınavdan hadi rastgele
-
çok puan türü var. önden kaç kişi gitti takip etmedim ilansızlıktan. ama 100 kişi geriye atar herhalde.
-
bu nasil ilan, saka mi bu? ustelik klasik sinav diyor. oturup yds calisacagim artik. tek ders bilgisi+yds puani isteyen onca kurum aciliyor. isletme filan da varmis. girecek arkadaslara basarilar.
-
insan hakları 87 ile kapatmış 140 kişi çağırmış. 88 puanlının sıralaması 160'mış. 87'nin sıralaması 200-300 arası olması lazım. yani aşağı yukarı 100 kişi geri atmış ki orda ingilizce de yoktu. ama 3 puan türü vardı. burda çok puan türü var. her puan türünde yüksek puanlılar farklı kişiler. ancak ingilizce de istiyor. çok puan türünden dolayı tihek gibi olmaz ama ingilizceden dolayı bir düşüş olur. taban puanı kestiremedim. önceki az kişilik ilanlara başvuranlar yorum yaparsa daha iyi olur.
-
96 puan ile başvurmayı düşünmüyorum bıktım bu ingilizceden hiçbir yere başvuru yapamıyoruz.test ingilizce olsa bari yapardık bir ihtimal de çeviri nedir ya.acaba çok mu zor oluyor çeviri bilgisi olan var mı
-
@yorgunisletmeci Puanınız bayağı iyi hocam belki diğer alanlardan İngilizceye gerek kalmadan telafi edebilirsiniz
-
baraj yok mu yabancı dil için? @Bir-İki
-
@varetopilfredo bende onu düşünüyorum hocam valla yds olursa ayda 2 kurum sınavı rahat görürüz
-
@simón-bolívar Aritmetik ortalamanın 70 olması diyor hocam