2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bugünlerde dairelerde personel sayımı yapılıomuş. Vergi dairelerinde ve diğer birimlerde Çok açık var.
-
@veda açık falan yok hocam inanmayın bunlara. A grubu kadro açık olduğu için alınmaz. Yapılan işlerde kaliteyi, disiplini, teftişi, denetimi daha iyi seviyeye getirmek için yapılır.
-
guy tarihinde alım süreci bitmeden tekrardan alıma çıkıldığına ben şahit olmadım hiç.
o yüzden geçen seneki alımın bitmesi en erken 15 mayısı bulur.
15 mayısa kadar bu başlığa alıma dair beklenti yazmak gerçekçi değil -
Guy tarihinde 7-8 ay mülakat beklenildi mi?
-
Mevcut ilanlar tamamlanmadan ilana çıkılması mağduriyeti artıracaktır mülakatlar tamamlanır tamamlanmaz ilana çıkılması lazım.
-
@strtmn Her şeyin bir ilki vardır. Neden olmasın ? Bizde bu şans olduktan sonra..
-
@baelish Sovyetler dağıldıktan sonra insanlar burger'a hücum etmişler uzun kuyruklar oluşturmuşlar. Nedeni, kuşkusuz ilk kez tadacak olmaları... İnsan istiyor tabi...
-
Geçen sene ki sayfa 600'ü bulmuştu. Buradaki nöbetimiz daha 10 sayfa olmuş. Daha yolumuz uzun, nöbetimiz çok gibi görünüyor
-
@müspetmenfi neyin mağduriyetiymiş onlar almış alacağını,yeni ilanla-sınav arası süreç biter.Her seyin bir ilki vardır,gönderin gelsin
-
@mehmetkvl kardeşim personel çok az.... toplama kampı gibi geçici görevle çalışan vergi daireleri var... Bu vergi dairelerinde A grubu dediğiniz uzmanlar çalışıyor ve tekrar diyorum personel sayımı yapılıyor. KPSS öncesi ilan gelir diye düşünmekteyim...
-
@veda inşallah.
-
Keşke gelse kpss oncesi
-
@gulcan kpss öncesi gelirse 2019 kpss ye de kafa rahat gireriz çok iyi olur
-
15 temmüz sürecine girdiğimiz yılda bile gelmez denilen ilan kpss den 1 ay önce falan gelmişti. Bana kalırsa 2019 kpss den önce gelecektir. Yoksa 2018 puanları nanay
-
@quesnay pareto bir süreç var ama ne zaman olur bilemem dedi. Veda sayım var dedi. Tarihe yönelik bir istihbarat kaldı. Bir müslüman kardeşim illa ki buraya bir haber salacaktır. #sabır #umut
-
@strtmn ekinoks ne diyor
-
@pepe35 var ya çok temiz güldüm. Sen deyince farkettim. "Allah söyletiyor" deyip kapamakta fayda var. :))))
-
Bu hayırli gecede tüm dualarımiz kabuk olmasi dileğiyle inşallah kpss öncesi mhuy guy dguy vmy bunlardan bir veya birkaci gelecektir
-
@baelish aynen bende onu düşünüyorum keşke öyle olsa da rahat olsak
-
Arkadaşlar 76 puanım var gelir mi sizce herhangi bir alımda bu puana guy