2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sayın Berat Albayrak 8 nisanda ekonomiyle ilgili bir dizi planlar aciklayacakmis.Acaba yapilanmayida icerir mi?
-
"İlan geldi sandım" familyasına beni de ekleyebilirsiniz. 3-5 saniyede olsa o hissi yaşamak güzeldi:)
-
@zenginmemur bu hafta ilk ipuçları geliyordu aslında,noldu acaba
-
Bugün bakan albayrak ntv deydi izleyemedim hiçmi sormadılar ?
Bir de bu sene vmy felan iptal edildi alımda az p48 79 puan var guy ilanı açılırsa sizce gelirmi ? -
@tikq gelir kardeş, gelir... İlan ne zaman gelecek orası muallak
-
@tikq vmy de taban 80 puan diye biliyorum hatta bu yuzden geçen sene kota dolmamıstı
-
@tikq ama guy kesin gelir
-
@strtmn inşallah ilan da gelir ama belirsizlik kötü bişey o yüzden ders çalışılmıyo hiç.
-
@keynes5 valla bu sene 2000 guy 1000 vmy açsalar iyi olur tanıdığım vmy lerde guy da iş yükü ağır felan diyorlar ihtiyaç var demekki
-
@tikq hocam ihtiyaç inan hat safhada fakat bu işler malesef ihtiyaça falan bakmıyor.Geçen sene vergi dairelerinden en az 3000 guy ihtiyaç gelmistir emin ol fakat ilana 1000 kişi çıkıldı
-
Son gün bir sürpriz olurmuş.
-
@strtmn 8 nisanı beklemek lazım guy gelmese bile denetim kadrosuna bn yüklu bir alim olur kanaatindeyim
-
@zenginmemur neden 8 nisan
-
@frank hocam bilgiyi bakan bey canli yayinda verdi.Bir takim duzemleme yonetmelik falan dedi direk bncr yapilanmayla ilgili kurum yapisi olabilit
-
inşallah MHUY 2019 dan önce gelir
-
@modigliani-0 her seferinde kullanıcı adını Magnolia diye okuyorum ya
-
@ücüncütekil Yalnız değilsin
-
-
@zenginmemur bekleriz kardeşim. Aslı edim yükümlülüğü gibi bir şey bizim için
Denetim,risk analizi hepsi harika da, şu guy bir gelseydi hani, nolurdu... -
Ömrümüz beklemekle geçti zaten,5 nisan kararının benzeri olursa şaşmamak gerek.