2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Millet ilan gelsin de MHUY, GUY ,DGUY, SGK, MUY,DEFTERDARLIK, Vs ne gelirse gelsin. Başvurular 2 ay sonra olsun çok sıkıntı değil.
Yeterki seçim öncesini değerlendirelim. Bu daralma döneminde seçim sonrası kimse bizi görmez,duymaz inanın . Gönlünüzden ne geçiyorsa isteyin ,fazla mal göz cıkarmaz.
Akşam saat 20:00 da twitter da olalım. -
Yüklü guy alımı mhuy'dan daha cazip geliyor bana. Milletin artık bir işi olmalı.
-
1000 guy a razı olmayalım en az 2000binden tag açalım hatta keske direk tag ismi bu olsa
-
@maliyeci123 farketmemişim ben de,gülüp geçelim o zaman
-
Akşam saat 20.00 da twetter etkinliğine katılalım lütfen bu etkinliklerle duyururuz sesimizi o hep anlatılan altın yıl 2013 senesindeki gibi yüklü alımlar olsun inşallah
-
Etkinliği facedeki gruplarda da paylaşalım arkadaşlar.
-
@mhd aynen öyle güzel kardeşim
-
Şunu sorayım doğruluğu nedir bunun? bir arkadaş 2013 alımlarında ki sebeb kadrolar yeni yapılandırılıyormuş o zaman ondan öyle olmuş bi daha asla öyle bol olmaz demişti
-
@ücüncütekil ozaman çok ayrı, vmy test usulü felandı. 1200 - 1500 guy için ideal hala
-
Guy alımıda fazlaydı. En son guy alımı hariç 1500 üstü gelmiş genel olarak inşallah bu sefer 2000 gelir
-
@ücüncütekil Alımların neden çok olduğu hakkında bilgim yok ünide öğrenciydim o zamanlar.Ne olduysa 2016 dan sonra oldu normale dönmesi için çabalayalım yok yine olmazsa kapatıp gidelim. Bizim normalimiz bin iki bin gibi alımlar zaten hepimiz öyle kanaatkar insanlarizki 6 ay sonra mülakat tarihleri açıklanıyor tmm bize yetiyor geçen bir kanaatkar iibfli arkadaş yazmış 500 guy istiyoruz diye zavallı bizlerin 4 haneli rakamı gördüğü tek kadroyuda 3 haneliye indirdin ya helal olsun dedim. Bizim kadar emek veripte hakkını aramayan başka fakülte yoktur.
-
Seçim oncesi ilan gelsin.P48 i kullanacağimiz bir ilan.Dguy 300 kisi ihdas var.Vmy yeni haliyle gelmeli artik
-
Üstad paretoyu bekliyoruz artık...
-
hocalarım bi sorum olacaktı guy için güncel haliyle çıkmış soruları çözmek istiyorum hangi kitabi önerirsiniz.daha önce imeceyi çözmüştüm şuan onu önermediler pek.en çok çok çözülen verim alabileceğim kitap nedir guy sınavı için acaba?
-
Yeni ilan gelmeden güncel kitap çıkacağını düşünmüyorum hocam normal KPSS çalışır gibi çalışmalarınıza devam edin bence . @fatmafindik
-
@ztrkrdvn açıkçası öyle yapmayı düşündüm ama baya bi ara verdim kitapları açınca hatırlasamda ilerlemedi bıraktım en azından tüm dersleri aynı anda hatırlarım soru soru daha iyi olur diye düşünmüştüm hocam
-
DUYURU: 26 ŞUBAT SALI SAAT 20:00'da Sponsor eşliğinde twitter etkinliği yapılacaktır.
Sesimiz duyuluyor TBMM'de İİBF için araştırma önergesi bile verildi. Yine gündeme geleceğiz TBMM'de.
Birlik olmanın tam zamanı . Sadece katılım göstermekle kalmayıp yarın akşama kadar duyuru yapalım. -
Yukarıda tutalım...
-
Takipteyiz.
-
+1 de benden gelsin yine KPSS öncesi açılır umuduyla